佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: ss24

【HLBANK 5819 交流专区】丰隆银行

写了一则email给丰隆银行,表达不满。
内容是:

Dear Sir/Madam,

Good day to you. I received a mail from HLBtoday. The mail was saying that HLB wants to reward me, but T&Capplies. I have to spend a minimum of RM1500 for 3 months in a row, toget myself eligible for an electrical toothbrush. This is so ridiculous and impractical.

If this is the best reward HLB can give, then I'd like to adviseHLB need not reward me anymore in future, to save your money, paper andstamp duty. I am still holding the cards just because their annual fees are free for life.

Thank you.

回复 261# 弹煮 的帖子

哈哈,我也是收到这信。。。

骂得好。。

我也听朋友说过丰隆银行的职员一问三不知。。。真的需要改进。。

回复 261# 弹煮 的帖子

offer你什么?????

回复 264# goodluck88 的帖子

额外0.5%定存利息

原帖由 弹煮 于 9-1-2009 06:09 PM 发表
写了一则email给丰隆银行,表达不满。
内容是:

Dear Sir/Madam,

Good day to you. I received a mail from HLBtoday. The mail was saying that HLB wants to reward me, but T&Capplies. I have to spend a ...

Thank you for your email.

We appreciate the time taken in providing your feedback and take note of your comments.  Please be rest assured that we have highlighted your valuable feedback to the respective unit for their reference.

Should you have any other feedback or further query, please feel free to share it with us again. Thank you.
Yen Ling
Hong Leong Online, HLBB

很敷衍、没有诚意的回复

Follow Us

回复 266# 弹煮 的帖子

可能是系统自动回复。。

回复 267# ss24 的帖子

你身为股东不觉得羞耻吗?

回复 268# 弹煮 的帖子

不会啊,如果是系统(我觉得是),证明客服系统至少有电脑化

回复 269# ss24 的帖子

客户的feedback竟然用电脑来回复???那就是当客户不是人 j !

回复 270# 弹煮 的帖子

很普遍吧?。。。。。

就算是人回复,回复的的内容也是不相上下,因为要第一时间回复挑剔的顾客 (让他们觉得被重视),同时也要时间去上传(真正有没有上传就很难说 ),很少说可以很迅速的给你答复,尤其是个人的意见。。

是人或系统自动回复的也没外人知道吧?我就认为是系统自动回复的。。。现在是电脑化年代嘛。。如果还是用人手回复我要考虑卖了

原帖由 ss24 于 12-1-2009 08:13 PM 发表
很普遍吧?。。。。。

就算是人回复,回复的的内容也是不相上下,因为要第一时间回复挑剔的顾客 (让他们觉得被重视),同时也要时间去上传(真正有没有上传就很难说 ),很少说可以很迅速的给你答复, ...

偶再email问问回复的是不是人来的?
是人你就要卖鸟

回复 272# 弹煮 的帖子

如果是人就要看他们用人回复的原因是什么。。如果是因为没有能力/钱来电脑化就要卖了,如果是因为多钱过头所以请多人也要卖了。。。如果是要人性化客服将子还可以接受。。

回复 273# ss24 的帖子

真的是给你讲完

各位哥哥姐姐, 你们好

回复 274# 弹煮 的帖子

很多时候方法没有对错,有对错的是原因和应对方法的合适与否。。

原帖由 ss24 于 12-1-2009 08:34 PM 发表
很多时候方法没有对错,有对错的是原因和应对方法的合适与否。。

因为大家立场不一样。
有人说叶欣甜活该,有人诅咒打人者

我被忽略了

回复 278# 守护神9413 的帖子

你要我怎样回复你?
要我叫你平身吗?

哇!
姐姐换工作地方, 整个人就不同了哦