佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: kenlabs

CAS专区

kk6868 发表于 9-5-2014 12:16 AM
你有什麼網頁好介紹的﹖。。近來沒咪敗CD。。﹗﹗﹗﹗

有一个叫PT80的论坛里面很多不错的歌,但是不开放注册!!

金旦面 发表于 9-5-2014 07:58 AM
普通沒問題的就可以,rip的軟件比較重要

有什么软件介绍?你都RIP去FLAC还是WAV?

kk6868 发表于 9-5-2014 12:19 AM
Esoteric 轉盤﹗﹗﹗﹗

Esoteric能接电脑然后转换去数码音乐吗?

kong5091 发表于 9-5-2014 08:58 AM

EAC咯,rip flac品質最好。

评分

kong5091 + 5 谢谢分享

kong5091 发表于 9-5-2014 08:58 AM

我是比较喜欢WAV,因为没有压缩,虽然档案比较大。而且比较多机可以支援,容易分享。我的sony机就读不到Flac的

评分

kong5091 + 5 谢谢分享

kkthen 发表于 9-5-2014 09:18 AM
我是比较喜欢WAV,因为没有压缩,虽然档案比较大。而且比较多机可以支援,容易分享。我的sony机就读不到F ...

我也是 WAV 的爱好者, 有人说 FLAC 有静音处理,但我还是比较喜欢 100% 的数据拷贝

Follow Us
刚才勇闯黑木涯日月神教的总坛!
与老明初次懈逅,有d怕丑
睇相睇得多﹐真機就真係第一次﹗

老明声低比EMBLA好。
人声厚d。
個LOOK好高貴﹗最最最重要係仲靚仔過DCS﹗﹗﹗

好嘢貓平﹗果然﹗價錢驚人﹗

仲撞到大白花!我好大聲咁同佢講﹕“對唔住lor"!!!

评分

kk6868 + 5 老味早已試聽過﹐俾唔到我要嘅野﹗﹗﹗
+ 5 bojio

kenlabs 发表于 9-5-2014 05:40 PM
刚才勇闯黑木涯日月神教的总坛!
与老明初次懈逅,有d怕丑
睇相睇得多﹐真機就真係第一次﹗

我猜想ken哥你一定又打紧咩野冬冬的主意了!
系唔系想隊只高档DAC俾黑寡妇?
做咩要对大白花講“對唔住lor"??

kong5091 发表于 9-5-2014 06:10 PM
我猜想ken哥你一定又打紧咩野冬冬的主意了!
系唔系想隊只高档DAC俾黑寡妇?
做咩要对大 ...

>> 做咩要对大白花講“對唔住lor"??

应該係接受唔到喀

魔 发表于 9-5-2014 06:29 PM
>> 做咩要对大白花講“對唔住lor"??

应該係接受唔到喀

应该係撞到大白花

评分

kenlabs + 5 嘻嘻嘻~

badboy6368 发表于 9-5-2014 08:05 PM
应该係撞到大白花

以老KEN嘅性情。。 睇到咁大嘅窿。。佢實唔會有性趣了﹗﹗﹗

kk6868 发表于 9-5-2014 11:43 PM
以老KEN嘅性情。。 睇到咁大嘅窿。。佢實唔會有性趣了﹗﹗﹗

未够多窿!呢只就差唔多!其实你听过未?

评分

kk6868 + 5 仲未﹗怪物﹐生人匆近也﹗﹗﹗

偶然发现马淋平民Super Audio CD Player & DAC鸡!!马淋网站标价$1,199.00,要买CD鸡的值得考虑!

High Resolution D/A Conversion   

Featuring the reference-class high current CS4398 D/A converter, the SA8005 can accept a wide range of digital audio source types, including Super Audio CD Direct Stream Digital content at 2.8 and 5.6 MHz, along with linear PCM up to 24 bits and 192 kHz. The analog audio sections feature HDAM technologies for the purest audio reproduction. The DAC section features dual clock synchronization for optimum signal decoding, and can also decode MP3 and WMA digital audio formats.     

DAC Flexibility   

You can use the SA8005 as a stand-alone digital-to-analog converter, thanks to the inclusion of both coaxial and optical digital audio inputs. You can also connect your favorite portable audio device, via the convenient front panel USB port, and the SA8005 is compatible with the iPod, iPod touch and iPhone. The rear panel asynchronous high speed USB-B port lets you connect your home PC to the SA8005, so you can enjoy superb sound quality from your favorite PCM and DSD high resolution tracks stored on your computer. The USB-B port also features our unique ground isolator circuit design that prevents PC-originated ground plane noise transfer.      

Fully Discrete Headphone Amplifier   

For the most enjoyable personal audio experience, connect your favorite headphones to the SA8005 and listen to the highest fidelity natural sound, thanks to our fully discrete headphone amplifier circuitry. With discrete circuit headphone amplifier topology, the SA8005 delivers superb personal listening, featuring wide-band response, tremendous dynamic range against a virtually noiseless background, and there's a convenient front panel headphone volume control.

kk6868 发表于 8-5-2014 01:42 PM
對我呢仲賴人搞法﹐兩個字‘極爽’﹗

不是接在DAC而是接去升頻雞(Upsampler)﹗維瓦爾升頻雞支援 ...

老大,请教你一个问题,不知你有没有试过把Synology的USB接去DCS来播歌? 不知Synology里面的软件能透过USB接去DAC听歌吗?如果可以那我就买一架来玩就不需要再开电脑+Jriver了~!

kong5091 发表于 10-5-2014 09:15 AM
偶然发现马淋平民Super Audio CD Player & DAC鸡!!马淋网站标价$1,199.00,要买CD鸡的值得考虑!

售价$1,199是不是美金?

kong5091 发表于 10-5-2014 01:25 PM
老大,请教你一个问题,不知你有没有试过把Synology的USB接去DCS来播歌? 不知Synology里面的软件能透过U ...

還沒試過﹗。。等試了才給你知道﹗﹗﹗

你那架T記DAC有網絡端子(LAN頭)嗎﹖ 本帖最后由 kk6868 于 10-5-2014 02:05 PM 编辑

long2292 发表于 10-5-2014 01:48 PM

沒AES頭進。。有點可惜﹗﹗﹗﹗

long2292 发表于 10-5-2014 01:48 PM

对,是美金~。     

kk6868 发表于 10-5-2014 02:01 PM
還沒試過﹗。。等試了才給你知道﹗﹗﹗

你那架T記DAC有網絡端子(LAN頭)嗎﹖

就是没有LAN 才烦~

kong5091 发表于 10-5-2014 02:58 PM
就是没有LAN 才烦~

沒LAN。。不推薦你搞NAS﹐不如搞回電腦用USB直接插。。因為音色效果不明顯﹗﹗﹗