佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

♥丰♥色♥女♥尼♥

my label
love story
無題
灵 ₪   欲
я люблю?mosna tebia jibiah?
上天的恩赐

给了我别人没有的
赐了我别人渴望的

我来到了一个我不熟悉的地方
是环境来迁就我
还是我要来改变适应环境

希望我可以过得更加好

祝福我

15-5-2007 11:13 PM

--------------------------------------------------------------
請暫時不要回覆,謝謝

17-5-2007 05:14 PM

今天自己一个人起身
好久都没有这种感觉了
一个人住的我是有点点洁癖的...

今早起来打理房间清理赃衣服
就是受不了自己变肮脏
以前在家还有外婆还骂我怎么到了傍晚还表去清理自己
还有女佣帮我收拾房间

赫赫
现在什么都自己来了
不过我没有后悔
也非常情庆兴这个不是我第一次离家出来自己生活
不允许自己是温室的小花

我的样子不是

我的性格不是

我的体形更加不是

熟悉这个新的环境
不会很困难
可是要非常小心不让自己掉进这个充满诱惑的陷井里面

今早的体验
这个城市很危险也很蛊惑人心
直叫人醉生梦死

20-5-2007 05:17 PM

感动
有问题的时候大家都在帮忙我
如果我连这关走不过的话

我真的就太对不起他们
虽然说生活不为谁
可是有时在床上想期这班朋友还是不由自主的会心一笑

他们帮我的真的好多~~
让原本自私的人都变得不再小气

以前的我
真的额部相信朋友
觉得他们有点麻烦
有时还有点嫌恶的感觉

不过现在我人士的完全和以前不一样的朋友
让我想要好好留在身边好好守护的朋友~~

这个不懂可不可以算是近朱者赤?

无论如何他们真的给咯我不曾有过的勇气继续在这个城市搏斗

23-5-2007 09:13 PM

感激篇
我昨天被无良的MALAY打抢
生平第一次遇到酱的事情
让我真的很无奈也没有方向

我要感谢一直以来当我来到这个城市帮忙我的朋友
我相信在网络我找到真实的友情

我要感谢的人有好多...
真的
有些甚至还特地从JB赶上来看我
第二天还是一样继续工作

我真的很感动
这分友谊
我真的舍弃不了

我非常珍惜
失去任何的一个我都心疼

26-5-2007 12:27 AM

天降 与 啊瓜

样貌,甜酱的不错,可惜有啊瓜的比她还好

胸部,甜酱的和阿瓜的不相上下,不过她讲啊瓜的不会下崔

腰部,甜酱的粗过啊瓜的多多下

臀部,甜酱讲啊瓜的好处就是臀部小

腿,两个的有的比,不相上下

QUOTE:
原帖由 kyleham 于 21-5-2007 11:34 AM 发表
还有一样拉

身高拉

阿瓜的都是模特儿身高

-----------------------------------------------------

伤到我

1-6-2007 08:30 AM

终于明白
爱不是死心塌地就有结局的
所以我绝对不让自己成为三从四德的女人

我不是传统女人

Follow Us

2-6-2007 01:33 AM

手放开
我把自己关起来只留下一个阳台
每当天黑推开窗我对着夜幕发呆
看着往事
一幕一幕
再次演出你我的爱
我把电视机打开听着听着别人的对白
也许那些故事可以给我一个交代
你要的爱
我学不来
眼睁睁看情变坏
人怔怔看情感慨
不能给你未来
我还你现在
安静结束也是另一种对待
当眼泪留下来
伤已超载
分开也是另一种明白
我给你
最后的疼爱是手放开
不要一张双人床中间隔着一片海
感情的污点就留给时间慢慢漂白
把爱收进胸前左边口袋
最后的疼爱是手放开
不想用言语拉扯所以选择不责怪
感情就像候车月台
有人走就有人来
我的心是一个站牌
写着等待
我把收音机打开听着别人的失败
哽咽的声音仿佛诉说着相同悲哀
你的依赖
还在胸怀
我无法轻易推开
我无法随便走开
感情中专心的人容易被伤害

------------------------------------------------------------

我想告诉你
我给你我的疼爱

2-6-2007 02:11 PM

一本小说
现在搬去kl区-setapak那边了
现在住的房子是没有电脑的
所以在家里的时间我都是去漫画馆租回来打发时间的

有一本小说<怨天怨地不舍得怨你>-古灵

季是一家有钱人继室的拖油瓶
宇是有钱人家的大儿子
惜惜是一个很厉害的医师,暂时帮有钱人的继室疗养身体
嘉嘉是一个神仙下凡般的漂亮女人。现在是季的未婚妻

故事大纲:

有钱人是一个妄想当上武林盟主的自私男人,每次都叫季出门帮他解决帮派的事情。每次出门短则3个月长则半年,为了让自己的儿子有办法勾走季的未婚妻。宇每天陪伴着嘉嘉;陪她过中秋,端午等等重要节日。
 惜每次在季临出门前给他一大堆防身药物还有灵丹,在家好好的帮他照顾亲娘;让他没有后顾之忧。嘉总是用那漂亮的眼神哀求着季留下来。。。季总是在出家门的时候有松口气的感觉。
 宇努力的让嘉对自己倾心。。最后不但让嘉喜欢上自己还让她怀孕了。季回来后表面上是没有事情可是他们之间毕竟是20年的青梅竹嘛啊。每晚借酒消愁,每晚都是惜给他解酒药扶他上床。他们最后因为找到真爱而结婚了。最后,有钱人为了不让自己儿子招人话丙,最后派了无能的儿子出门办事。嘉现在又想回头找比较得空的季来陪自己,可是被拒绝了。
 两头不到岸

我要发出的疑问是
女人会选择一个自己爱的人?
还是能够让自己活的象公主的人?
能够枉顾季每晚通宵为自己雕玉器
最后选择了一个每天陪伴自己的男人??
女人啊女人你到底要的是什么
为什么过后会后悔自己的决定?
为什么?

男人要的是女人的无后顾之忧,为自己准备一个安乐窝?
还是每天在自己身边,朝夕相处?

还是那句

你爱我, 可是你更爱别人对自己的宝贝

你爱我, 可是你更爱自由

6-6-2007 12:25 AM

用我自己

去做自己

表复杂

其实很简单

但是有些人就是不适合太接近,知道得太多反而没有兴趣

6-6-2007 12:32 AM

告诉自己表再执着

执着真的没有用

让自己放开

我就是我

可是不改变就容入不了这个社会

真的不想再跟你周旋

我不敢去赌我输不起的赌局

我只是还是年轻追逐爱情的风

我...

真的希望我不再去执着

不管是他还是谁...

我会走过来的

好好的....

学着接受

6-6-2007 12:54 AM

歌曲:接受
歌手:梁静茹 专辑:燕尾蝶 下定爱的决心

曲:林义兴词:阿管(前男友)

仿佛想你一分钟
你还陪在我左右
还以为我们会开花结果
我还记得玫瑰色天空
却模糊了我们的脸孔
很多的歌到底是什么内容
仿佛已经自由
下一个我变成风
吹过你的脸孔差点失控
回忆在愿里遗留的恨说
我想我可以明白你所有的痛
想让你知道我多
觉得心言不由衷
我们都接受
一定是彼此不够成熟
在爱情里分不了轻重
诚实的过了头
不能退后也无法向前走
爱是一个自私的念头
把寂寞消除的理由
剩下的那些人都
能记得多久
仿佛已经自由
下一个我变成风
吹过你的脸孔差点失控
回忆在愿里遗留的恨说
我想我可以明白你所有的痛
想让你知道我多
我们都接受
一定是彼此不够成熟
在爱情里分不了轻重
诚实的过了头
不能退后也无法向前走
爱是一个自私的念头
把寂寞消除的理由
剩下的那些人都
能记得多久
我们都接受
一定是彼此不够成熟
在爱情里分不了轻重
诚实的过了头
不能退后也无法向前走
爱是一个自私的念头
把寂寞消除的理由
剩下的那些人都
能记得多久

7-6-2007 11:06 AM

今天
从前的今天

不管你在多远你都会来找我庆祝

可是现在 我真的不去奢望了

如果没有意外发生

我想

我会牵着你的手

看着你的眼睛

甜甜的告诉你:" happy anniversary..!"

10-6-2007 04:14 PM

終于明白
自己做的事情是要付出慘重的代價的

開始討厭長大
可是不希望停止成長

10-6-2007 04:51 PM

李心洁 << 爱像大海 >>
曲: 李正帆 词: 颜玺轩 编: 李正帆/张艺

我把思念望进白云里
好飘上天空飘向你
下成了雨 (下成了雨)
雨就哗啦啦啦
下成小溪
流过山谷和大地
向大海去 (向大海去)
一波波的潮来潮去
从来不休息
浪花依依 不敢要你珍惜
有没有看到 有没有看到
我正在想你
有没有听到 有没有听到
贝壳的秘密
我爱你 到底你是谁
让爱像大海深深蓝蓝的

12-6-2007 07:28 PM

Those Childhood Days
When you came into the world, she held you in her arms.
You thanked her by weeping your eyes out.
When you were 1 year old, she fed you and bathed you.
You thanked her by crying all night long.
When you were 2 years old, she taught you to walk.
You thanked her by running away when she called.
When you were 3 years old, she made all your meals with love.
You thanked her by tossing your plate on the floor.When you were 4 years old, she gave you some crayons.
You thanked her by coloring the dining room table.
When you were 5 years old, she dressed you for the holidays.
You thanked her by plopping into the nearest pile of mud.
When you were 6 years old, she walked you to school.
You thanked her by screaming, “I'm not going!”
When you were 7 years old, she bought you a baseball.
You thanked her by throwing it through the next-door-neighbor's window.
When you were 8 years old, she handed you an ice cream.
You thanked her by dripping it all over your lap.
When you were 9 years old, she paid for piano lessons.
You thanked her by never even bothering to practice.
When you were 10 years old, she drove you all day, from soccer to gymnastics to one birthday party after another.
You thanked her by jumping out of the car and never looking back.
When you were 11 years old, she took you and your friends to the movies.
You thanked her by asking to sit in a different row.
When you were 12 years old, she warned you not to watch certain TV shows.
You thanked her by waiting until she left the house.

Those Teenage Years
When you were 13, she suggested a haircut that was becoming.
You thanked her by telling her she had no taste.
When you were 14, she paid for a month away at summer camp.
You thanked her by forgetting to write a single letter.
When you were 15, she came home from work, looking for a hug.
You thanked her by having your bedroom door locked.
When you were 16, she taught you how to drive her car.
You thanked her by taking it every chance you could.
When you were 17, she was expecting an important call.
You thanked her by being on the phone all night.
When you were 18, she cried at your high school graduation.
You thanked her by staying out partying until dawn.

Growing Old and Gray
When you were 19, she paid your college tuition, drove you to campus, carried your bags.
You thanked her by saying good-bye outside the dorm so you wouldn't be embarrassed in front of your friends.
When you were 20, she asked whether you were seeing anyone.
You thanked her by saying, “It's none of your business.”
When you were 21, she suggested certain careers for your future.
You thanked her by saying, “I don't want to be like you.”
When you were 22, she hugged you at your college graduation.
You thanked her by asking whether she could pay for a trip to Europe.
When you were 23, she gave you furniture for your first apartment.
You thanked her by telling your friends it was ugly.
When you were 24, she met your fiance10 and asked about your plans for the future.
You thanked her by glaring and growling, “Muuhh-ther, please!”
When you were 25, she helped to pay for your wedding, and she cried and told you how deeply she loved you.
You thanked her by moving halfway across the country.
When you were 30, she called with some advice on the baby.
You thanked her by telling her, “Things are different now.”
When you were 40, she called to remind you of a relative's birthday.
You thanked her by saying you were “really busy right now.”
When you were 50, she fell ill and needed you to take care of her.
You thanked her by reading about the burden parents become to their children.
And then one day she quietly died.
And everything you never did came crashing down like thunder.
“Rock me baby, rock me all night long.”
“The hand who rocks the cradle...may rock the world”.
Let us take a moment of the time just to pay tribute and show appreciation to the person called mom though some may not say it openly to their mother. There's no substitute for her. Cherish every single moment. Though at times she may not be the best of friends, may not agree to our thoughts, she is still your mother!!!She will be there for you...to listen to your woes, your braggings, your frustations, etc. Ask yourself...have you put aside enough time for her, to listen to her “blues” of working in the kitchen, her tiredness? Be tactful, loving and still show her due respect though you may have a different view from hers. Once gone, only fond memories of the past and also regrets will be left.
Don't take for granted the things closest to your heart. Love her more than you love yourself. Life is meaningless without her ...

爱你的妈咪,爱她,要甚于爱你自己
童年时光
你来到人世,她抱你在怀。
你报答她,哭得天昏地暗。
你1岁时,她为你哺乳,为你洗澡。
你报答她,哭了个通宵。
你2岁时,她教你走路。
你报答她,她一叫你就跑。
你3岁时,她满怀爱心为你备三餐。
你报答她,把盘子一抛摔在地。
你4岁时,她给你几支彩笔。
你报答她,把餐桌涂成大花脸。
你5岁时,节日里她盛妆打扮你。
你报答她,扑通一声摔进旁边一堆泥巴里。
你6岁时,她步行送你去上学。
你报答她,扯着嗓子叫:“我就是不去!”
你7岁时,她给你买来个棒球。
你报答她,把邻居的玻璃砸得稀里哗啦。
你8岁时,她递给你一支冰淇淋。
你报答她,膝盖上滴的全是它。
你9岁时,她掏钱让你学钢琴。
你报答她,从来不费心去练它。
你10岁时,她整天开车为你忙,从足球场到健身房,到一个又一个的生日会场。
你报答她,跳下车,头也不回背朝她。
你11岁,她带你和朋友去影院。
你报答她,请她坐到另一排。
你12岁,她警告你有些电视不要看。
你报答她,等她离开偏要看。
少年岁月
你13岁,她建议你把发型剪得体。
你报答她,对她连说没品味。
14岁时,她掏钱送你进夏令营。
你报答她,整月没有一封信。
15岁时,她下班回到家,期望有人拥抱她。
你报答她,把房门反锁不理她。
你16岁时,她手把手教你开她的车。
你报答她,逮着机会就玩车。
你17岁,她在等一个重要电话。
你报答她,电话粥煲了一通宵。
18岁你高中毕业时,她喜极而泣把泪洒。
你报答她,在外面聚会通宵达旦不回家。
成人、的渐老
你19岁,大学学费她买单,扛着包开车送你到学校。
你报答她,在宿舍门外说再见,为的是不在朋友面前现大眼。
你20岁,她问你是否在约会。
你报答她,对她说,“这事不管不行吗!”
你21岁,她为你将来事业提建议。
你报答她,对她说,“我才不愿学你样!”
你22岁,大学毕业典礼上,她伸手把你紧拥抱。
你报答她,问她能否掏钱让你到欧洲逛一趟。
你23岁,她为你第一套公寓置家具。
你报答她,告诉朋友家具的模样丑。
你24岁,她遇到你的未婚夫,问你们将来何打算。
你报答她,对她怒目加咆哮,“妈……,得了吧,求你啦!”
你25岁,她花钱帮你筹办婚礼,哭诉深深爱着你。
你报答她,安家离她千万里。
你30岁,她打来电话为宝宝抚养提忠告。
你报答她,告诉她,“如今情况不同啦!”
你40岁,她打电话把醒提,亲戚的生日匆忘记。
你报答她,说你“实在忙得不用提。”
你50岁,她病倒需要你照顾。
你报答她,念叨父母成负担。
后来有一天,她悄悄地去了。
突然间,你该做未做的事,仿佛霹雳,在你耳边炸响。
“摇啊摇,摇我这个小宝宝,一夜到天亮。”
“摇摇篮的手啊……可以摇世界。”
让我们花一小会儿时间,对那个叫“妈”的人表示敬意,表达感谢,虽然有些人当着面说不出口。妈妈是不可替代的。珍惜与她在一起的每一时刻吧。虽然有时候,她可能不是我们最好的朋友,可能不同意我们的想法,但妈妈就是妈妈!!!她始终陪伴你身边,听你的伤心事,听你吹大牛,听你把沮丧倾诉……。扪心自问,你是否曾经抽出过足够的时间陪伴她,听她讲围着灶台转的“伤心事”,讲她也会疲劳???就算你与她意见不一,也要委婉,充满爱心,对她表示出应有的尊敬。一旦她去了,剩下的就只有对过去岁月的美好回忆,还有就是终生的遗憾。

不要以为,与你心最近,你就理所应得。

爱她,要甚于爱你自己。

生命中没有了她,将了无意义……

18-6-2007 08:58 PM

整理
眼泪

不要我的言语和所作一切会让你伤心哭泣
没能给你快乐和幸福过
就更不想你的另一次痛苦泪水是因为我而流

其实不用赌
当你的眼泪被男人视为是一文不值时
你早已经什么都一无所有

答案

不是每一个问题都有着公认的标准答案
是看你自己愿意接受的是什么答案
她是否猜测着你能接受的答案
在刻意隐藏自己内心真实后才给于你过滤过了的答案

当没有人愿意给自己答案时
只有自己帮自己找个答案来安慰自己

承诺

当所有事物都有时限会过期时
承诺只是丢不掉的回忆
想想自己曾经承诺过什么
所有承诺的背后一定会有个动机和理由

记得她给过的承诺
也许那一天她会给我她心灵最深最实的真
或许当一切已经失去了原点的事过境迁
可以不必那么在乎所许下的承诺

领悟

沙滩原来就不白
邮轮其实是赌船
因为没去过法国
所以在模拟法国的法国村睡睡走走吃吃安慰自己

在二战中用一架战机换你一艘战舰的经典还可能再实现吗??
当你决定不让我联络上你的那刻
我希望这个赌局你输得起输不完

-----------------------------------------------------

留着给自己看吗?
还是提醒自己?

说的话还是一样
不用吹灰之力
就可以达到目的

其实我是最没有资格控诉的那个把?
保佑我

19-6-2007 11:32 PM

女人

当你的眼泪不再被珍惜的时候

其实你已经输了

当你的眼泪被男人认为是一文不值时

其实不用赌

你早已经什么都一无所有了

只能庆幸你自己还活着

等几时报到天国而已

呵呵

20-6-2007 10:38 AM

我现在的心情
Jennifer Lopez - All I Have
(ft. LL Cool J)

Love is life and life is livin'
It's very special
Oh...oh...oh...oh...oh...
(Baby, don't go)
(Baby, don't go) Yeah
(Baby, don't go, uh)
(Baby, don't go) Yeah
(Baby, don't go)
(Baby, don't go) Yeah, yeah
It's such a shame, but I'm leavin'
Can't take the way you mistreated me
And it's crazy, but oh, baby
It don't matter, whatever, don't phase me
I don't believe you wanna leave like this
I don't believe I just had my last real kiss
I do believe we'll laugh and reminisce
Wait a minute, don't bounce, baby, let's talk about this, man
Well, I'm bouncin' and I'm out, son
I gotta leave you alone
'Cause I'm good holdin' down my spot
And I'm good reppin' the girls on the block
And I'm good, I got this thing on lock
So without me you'll be fine, right

All my pride is all I have
(Pride is what you had, baby girl, I'm what you have)
You'll be needin' me, but too bad
(Be easy, don't make decisions when you mad)
You had to your choice to run alone
(I know you're independent, you can make it on your own)
Here with me you had a home, oh, yeah
(But time is of the essence, why spend it alone, huh)

The nights I waited up for you (Oh, boy)
Promises you made about comin' through
So much time you wasted
That's why I had to replace you
It makes a cat nervous, the thought of settlin' down
Especially me, I was creepin' all over town
I thought my tender touch could lock you down
I knew I had you, as cocky as it sounds
That's the way you used to giggle right before I put it down
It's better when you angry, come here, I'll prove it now, come here
Stop playin, you gamin'
I gotta leave you alone
'Cause I'm good holdin' down my spot (Stop actin' like that)
And I'm good reppin' the girls on the block (Now you know you need to stop)
And I'm good, I got this thing on lock
So without me you'll be fine, right (Here we go)

People make mistakes to make up, to break
To wake up cold and lonely, chill, baby, you know me
You love me, I'm like your homey
Instead of beef you come hold me
I promise I'm not a phony
Don't bounce, baby, console me, come here
Ain't nothin' you can say to me that can change my mind
I gotta let you go now
And nothin' will ever be the same, so just be on your way
Go 'head and do your thing now
And there's no more to explain to me, you know
I know your game and I'm feelin' what you do
So I'm bouncin' and I'm out, son
I gotta leave you alone, yeah, yeahI promise you
You know what I'm sayin' END

22-6-2007 10:35 PM

每个人其实都很努力在做自己人为的自己

其实原先的目的早就已经忘记了

迷失自己多过做自己

我走失了...

24-6-2007 02:24 PM

那些罪 被包裝得很華麗
卻不能告訴自己不是罪
下一刻也許心跳忽然的停止
還分不清 誰是己 誰是敵
活著就需要不間斷的去麻醉
就算心碎也能保持安靜

輸了 就請安靜的離去
不甘心 也請你安靜
讓別人的遊戲 順利的繼續
規則 不是因為你一個人而定
遊戲 不是因為你一個人而進行

*我是人,我會痛,我卻喜歡保持沉默,
裝可憐,卻不是我的作風,不需要誰來同情,我並不脆弱,
裝可憐的人,不只可憐,還很可悲

-------------------------------------------------
美丽的外表背后,隐藏着的是邪恶和狡猾的屠杀者...

外表不能永久,
嘛不是靠化妆化出来的,
你以为你可爱?
嘛不是装出来的...
因为很明显在你漂亮的外边掩饰下,
是看不出你是多么的邪恶...

要就要,
不要就不要,
何必爱迈爱迈酱,
玩弄了人家现在却来放过来责怪对方?
你以为你是谁?
公主?
呸...路边的母狗都比你高贵,
至少它不会随便来乱咬人...

有种东西叫做karma,
不懂吗?
查下字典...
不要以为你现在过得好就是幸福,
因果循环,
很快就到你料的...
小心点,
劈腿会伤到私处的...

-------------------------------------

不是 我講
真的惡心加懶爬到暴

真的覺得惡心認識到醬紫的人