佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 周恩来

我在 柬埔寨 的日子!!!!!

嚮度睇下你哋吹水都過瘾。。。

大佬!!你开鸡寮开得这样扬
没王法??

回复 78# cokezero316 的帖子

呢位网友!!!!!都識去casa.....................揾啲 越南妹 !!!!!!
俾 20皮 坐成晚..............
在加 20皮 花利..............................都低
有叫过夜冇???????????????????

回复 82# 风吹不走笑容 的帖子

王法???????
响 老柬  王法 = 美金 !!!!!

回复 80# 粥粉麵飯 的帖子

爭鬼争马咩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
粥兄....做少啲都唔掂呀

原帖由 周恩来 于 17-8-2008 03:02 PM 发表
王法???????
响 老柬  王法 = 美金 !!!!!

这样!!!你在那里不就系王帝

Follow Us

回复 86# 风吹不走笑容 的帖子

对唔住..............................喺 王子 !!!!!

今日介紹我响呢两个禮拜所食到嘅食物&风景............

呢度就喺全"金边"最出名嘅街 Riverside .......队酒 叫鸡.........乜都有....

呢部就喺我响市中心代步嘅工具........

潮州粥

呢个请水 "肉骨茶" ........................十皮美金.........................

完全唔食得.................:@ :@

呢个唔错 夾 特别 蜜蜂巢 .......................一流!!!!似 pancake

呢班喺我新嘅女朋友.....................................

原帖由 周恩来 于 28-8-2008 01:28 PM 发表
今日介紹我响呢两个禮拜所食到嘅食物&风景............

呢度就喺全"金边"最出名嘅街 Riverside .......队酒 叫鸡.........乜都有....
ht ...

老兄,点解滴女越界越失水准的??

回复 89# 冰冷豆腐花 的帖子

冇变啰!!!!!!!呢班平啲嘛........................................

琴晚夜 我去riverside 一间 都几 高檔 嘅 法国PUB!!!!

好有 熱帶法国感覺 .........................

名叫 " FCC "

我哋 队咗半支都未有 就忽然間 聽到街上傳出 pak pak pak 声 !!!!

我一眼睇, 街上有两班友 十几人  揸住啲炮 vs AK47 射嚟射去 槍林彈雨 !!!!!!!

就好似拍 西片 咁!!!!!

講时慢 睇就快.......一下就 一条粉腸 中槍 !!!!!

呢条粉腸 仲夾 俾对方 tick 走.............

成个过程 都喺用咗 十分钟 !!!!班友 闪哂

回复 92# 周恩来 的帖子

哇~枪战?
你总敢出门?

回复 93# 冰冷豆腐花 的帖子

你都知呢度 "群枪战" 喺几輪平常嘅事啦!!!!!!
响 马来 就大單嘢啰......................

咁之後........你哋嗰半支有冇繼續隊埋落去啊???

搂主你说你捞偏门
看到枪战也会怕?

回复 22# tsungcl 的帖子

我有个亲戚在那里的赌场做mananging direter

那里有佛之类的东西卖?

原帖由 周恩来 于 30-8-2008 12:12 PM 发表
你都知呢度 "群枪战" 喺几輪平常嘅事啦!!!!!!
响 马来 就大單嘢啰......................

啊!这位大哥,你在那边不怕??
还是带几百个兄弟上街的

蒸鸭蛋...........................

我食唔落......................................................