佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

[附图]没办法清理干净的燕窝羽毛

那顿成燕窝吃下肚子去会照成任何影响吗?

不好意思我不知道图那么大个,而且有点不清楚

That's not a big deal at all. As we know, the chicken we buy from the market are always uncleanly. But we still eat it . Let say an example: the whole roast chicken i buy from the Tesco are always got some small feather and KFC chicken do so. In fact, swallow nest this kind of business in Malaysia is quite famous. Juz likes the Pahang, Johor , Sabah and Sarawak are always running this kind of business. They biuld up the building for swallow build their nest. Btw, u hav to understand what kind of swallow nest u buy from. Is that wild one or foster one? Sometimes the wild one take from jungle , sometimes take from island or else. (Then pick it down and clean up by tools. ** Depens which kind of swallow nest) Haiz....i'm sorry that i am lazy typing so much....maybe u can ask ur elder family about steps. i will expain to u about the details.
That seen likes u are not Malaysian, izzit? Coz swallow is said likes anywhere in Msia. lolz

回复 1# wenyu0705 的帖子

吃下去不会有大问题吧?!
有时候,鸡肉/猪肉没清理干净,皮上边也是会有残留的羽毛/毛发.....

你吃的时候,没尝试把羽毛从汤水里拨开吗?

P/S:放心吧!你吃下去的羽毛不会从皮肤里长出来的......

回复 2# s_i_r 的帖子

我不懂哦!
就是怕吃下去啊,那些羽毛阻塞内脏

有啊~
第3张图是我在喝的时候把它们拉上来的

顿好了如果不喝的话会给爸爸骂
我哥和姐就是最好的例子了

可是我怕喝多了那些羽毛不懂会怎样
aizzzz
没人知道吗??

提示: 该帖被管理员或版主屏蔽

回复 4# sygan 的帖子

你确定人工清理并不留下任何一根毛?想问有加漂白剂的吗?
我们不是向外头买的

Follow Us
原帖由 wenyu0705 于 26-11-2008 12:05 PM 发表
你确定人工清理并不留下任何一根毛?想问有加漂白剂的吗?
我们不是向外头买的

如 果 功 夫 够, 很 少 会 留 下 杂 毛 的
其 实 洗 燕 窝 是 有 步 骤 的

回复 6# cheewooi1306 的帖子

请问可以列出那些步骤吗?
我在google ,baidu search了
得不到详细的内容哦!

谢谢了噢~!

回复 8# Dexter_Baker_ 的帖子

谢谢你的解释
btw我是phg人 燕窝是爸爸采的

回复 9# wenyu0705 的帖子

这位pahang的大少,这就难怪了。其实当我们在处理燕窝的时候。要很有耐心的去把燕毛,甲虫,蛋壳清理掉的。用小夹子和针慢慢处理的,所以相当耗时耗力。而多数都会卖到新加坡去。新币大嘛。
这位先生,天下没有白吃的午餐。免费的燕窝,当然要自己去处理了。不然呢,你就交给那些处理燕窝的人帮忙处理干净。他们的收费多数以小时计算的。难不成你要我帮您处理干净嘛!我的收费很高的。  XD
erm。。。tell u something...如果是产后燕窝会有燕血的。所以才会红红的。 opsss。。。你该不会是吃那些红红的燕窝吧。。。
看来你们没有问一下就把它给吃了。。。hahaha。。。小心使得万年船。因为有人对燕窝敏感的哦。(蛋白质过敏)
为什么这里不能打英文的。我有点懒惰打华语。好慢哦。。。。