Malay
颜色选择
阳光橙
深夜黑
天空蓝
葡萄紫
薄荷绿
深海蓝
首页
论坛
佳礼报道
新闻
搜索
查看

[现货] 全部卖完,关贴!!

楼主: jess__       显示全部楼层   阅读模式

楼主

特此声明:

本人答应遵守‘’预购、团购、代购区(测试版)‘’全部版规。

‘’预购、团购、代购区(测试版)‘’全部版规如下:
http://cforum3.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1

本人在此的所有交易与佳礼论坛高层或版主无关。佳礼论坛高层或版主,将不付上任何责任。

如若您发现本人在此主题有违规佳礼论坛版规或条约,请主动与版主联络!

佳礼论坛有权利在没有通知的情况下修改或增加规则.
PG 包包
展开

PG 包包

商品类型:
全新商品
剩余时间:

1.00 元   附加 1 积分

1.00 元 附加 1 积分

楼主

WM
1-2 bags
Post Laju=RM7
Register Post=RM5
每加一个包包= 加 RM1

EM
请告诉我你的地区~我再让你知道邮费~
每加一个包包= 加 RM2

以下的包包都是现货~

原帖由 又黑又粉红的兔
楼主,我收到了!
谢谢你!
包包很不错!
虽然有一个让我有点小失望,不过另外一个就真的让我觉得很值得!!
谢谢!

原帖由 yinzzz
hello jess..
i've receive my bag..
thanks vr much...
it looks vr niceundefined
undefined good material good colour..hehe
really thanks for ordering it for meundefined.

原帖由 niuniu0654
楼主,我收到包包了。喜欢哟!

(scy_krylief )
I got my bags this morning =).. omg I love love love love love them! XD *hugs! thanks soo much~!

It came within a day of poslaju shipping (I thought I'd never singpraises to Msian postal service *ever*) and in mint condition, noscratches or dirt marks..

Also, a huge shoutout to the seller *jess* who is an absolute darlingto buy from! If I ever find another bunch of PG bags I really want I'lldefinitely come running back to you =3

(dupicalz 05:48 PM)
hi, i just received my bag today.
the bag is in good condition just tat the color was not wad i expected...
but overall its good  thumbup.gif

i would surely buy from u again next time  happy.gif

(dianewkm 10:25 PM)
Hi, finally received the bags today ....they are very nice!
Good seller.. will buy again next time!

Changmin
i just got the bags..and it's really in a good quality ..
thank u jess..i love the bags..

bryan_x00
Hi Jess, I have received the bag. My gf loves it. Thanks!
elvi07i received my bags ad! very nice and the quality is better than what i have expected! i love them very much...

here is another order... this is for my fren...
code 469 Rm31
code 219  ( wanna ask whether it is dark red color or lighter red?)
[right][snapback]27613487[/snapback][/right]

我来报平安了~服务效率真快!
今天在古晋收到了~~
而且很满意包包的品质~~
谢谢你~undefined

star*bug
hi dear, i got the bag already, i love it, the quality and material ismuch more better than i thought !!! so i m happy with it, may get morefrom u soon cuz my sis and friend also interested after see the bag !!by then u must give me more discount oh !! hehe..good luck in your sale!!

原帖由 luci73r发表
ah jess 谢谢我收到货了。。。品质不赖哦~~

原帖由 ~GZY~ 发表
我打开来看了哦!!!

很美~~~

我喜欢。。。undefined

品质也不错哦!!!

原帖由 xiaoai96 发表
遲來保平安了。
包包我收到了哦
很美。我很喜歡

謝謝你蛤=)

fish_queen 发表
LZ,我收到了,很漂亮,谢谢......

原帖由 michiko88 发表
MM
我收到包包了
好美哦
下次会再来。。
谢谢你哦~

原帖由 amandaLWB  发表
LZ,我刚刚收到包包了,我很满意,谢啦。本来我还以为今天会收不到,因为我今天要收衣服。明天回Kampung了。Lucky今早拿到了。thanks.em0009" /> , 也祝你HAPPY NEW YEAR。next time buy again with u.

原帖由 Christine0722  发表
Hi,i receive my bag b4 CNY,luv ur attitude & service,keep it up!!

原帖由 CoolWallace  发表
楼主,我收到了哦~

我很喜欢~跟照片的一样哦~
谢谢你噢~em0004

Code: 42
RM19!!

Code:aa
RM19!!

甜美大熊小熊单层零钱包
RM14

卡通可爱熊手拎包
RM19!!

Code:566
RM19!!

Code: 毛料动物纹抽绳水饺包 (斑马金)
RM19!!

Code: 748
RM19!!

手机包零钱包
RM11

楼主

Code: 311
RM19!!

Code: 001
RM19!!

楼主
保留~~~~~~~

楼主
保留~~~

楼主
保留~~~~~~~

楼主
来看看哦~~~

Code:582
RM40

可以看实照吗?什么size?

楼主
Code:582
RM40

可以看实照吗?什么size?
jaynisejosh 发表于 26-12-2009 11:09 PM

请看看实照哦~:

尺寸: 19 X26

有兴趣吗?

禁止在标题与图片附上商业地址链接,
你已经不是初犯,我原本可以直接禁止你的新ID,
现在我给你最后一次机会,
请删除违规字眼。
再次请你遵守版规,珍惜你的账号,
若你执意要在本商场宣传你的网站,
我将见一次封锁一次,
敬请合作。

版主

楼主
来看看哦~~~~~

楼主
欢迎光临~~~~~~

不好意思,楼主,请问我们可以上门看货吗?
因为我和表姐要买回去家乡当手信,希望可以亲自上门挑~

楼主
不好意思,楼主,请问我们可以上门看货吗?
因为我和表姐要买回去家乡当手信,希望可以亲自上门挑~
等待shmily 发表于 2-1-2010 01:02 PM

不好意思..我们没有提供顾客上门的~
我可以给MM看实照~如果满意了在寄出哦~~

楼主
欢迎光临哦~~~~~

Code: 102
RM33 有货吗?

您好,可以给我看 599, 617 的实照吗?还有请给我知道它的size。。谢谢。。。

楼主
Code: 102
RM33 有货吗?
fish_queen 发表于 5-1-2010 05:12 PM

你好~不好意思...这个要两个星期才到货...现货卖完了..

MM能等吗?

楼主
您好,可以给我看 599, 617 的实照吗?还有请给我知道它的size。。谢谢。。。
shirleyhoong 发表于 5-1-2010 05:44 PM

MM你好~
599 - 现货
617 - 缺货

请看看实照:

要拿599吗?现在是免邮哦~
尺寸: 42X27

请帮我保留 599。。。617几时会来货呢?
那么 535, 549 呢?我想看实照。。
这三个的中间是不是都有拉链的呢?