佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

能不能介绍一首可以点亮好心情的歌?

郁闷的心情又再悄悄的来临,
好想第一时间转移像阴天的心情.
在看这段的你,会不会也像我一样?

曾经结伴去看一出笑片,
当很多人都因滑稽的剧情而大笑时,
坐在隔邻有位女子却断断续续的在哭泣.

阴暗中,我看不清对方的长相,
她独自一人,身边没别人...
感觉她为医疗悲伤而来.

她的哭声和大家的笑声,
成了最强烈的对比.
不晓得,戏播毕后,
她的心情有没有好一点?

杨培按的 “我相信”

回复 1# dindong88

与主题无关的歌曲

评分

dindong88 + 1

回复 3# llim

刚认识了一位拥有高昂声线的男歌手,谢了!

回复 4# ocp1988
轻快节拍中的方大同,Love it!Thanks!

Follow Us

来一首节拍重一点的,可以把移位的心震回原位!

back to you - bryan adams  
回到你身边

I´ve been down - I´ve been beat
我失落过 我被打败过
I´ve been so tired-that I could not speak
我很烦躁 因为我不能说话
I´ve been so lost that I could not see
我很失败 因为我不能看
I wanted things that were out of reach
我要的东西都不可得到
then I found you and you helped me through
当我发现你时 你帮助我
and ya showed me what to do
让我知道怎么做
And that´s why I´m comin´ back to you...
这是我为什么回到你身边

Chorus:
Like a star that guides a ship across the ocean
像星星引导船穿国大洋
that´s how your love will take me home back to you
你的爱将让我回到你身边
And if I wish upon that star - someday I´ll be where you are
如果我依靠那颗星 我会在你身边
I know that day is coming soon - ya, I´m coming back to you.
我知道那天即将到来 我回到你身边
You´ve been alone, but ya did not show it
你孤独过 但你没显露过
You´ve been in pain, but did not know it
你痛苦过 但不知道那些
Let me do what I needed to - you were there
when I needed you
让我做我需要做的 我需要你是你在那里
Might a let you down, might a messed you round
也许会让你失落 也许会让你混乱成一偏
but ya never changed your point of view
但不要改变你所注视的
and that´s why I´m comin´ back to you...
因为那是我回到你身边的原因
Repeat Chorus

I´m coming back to you
我回到你身边
That day is coming soon
那天即将到来

我回到你身边

记得有一次,生活,事业,感情都不如意,进入低潮期,在放工回家路上,收音机无意中播了这首歌,听着听着。。。 不觉嘴角微笑,:“有什么大不了的?哈哈”

http://www.youtube.com/watch?v=yCq3RLCn2i0&ob=av2n

回复 8# bluesoul

人生的低潮期总会过去的,庆幸糟透的心情仍然愿意被美好的歌曲拥抱着!

很容易消化的一首歌。。。

回复 9# dindong88

嗯嗯 我们都还有音乐

夜晚。。雨天。。希望工作忙碌的你,安全抵达家里,好好休息!

回复 12# love_century07

原来,是戴佩妮的粉丝来了!

Good good life!

回复 15# bilyeeww

Good good Life = Good good Song! Cheers~

回复  love_century07

原来,是戴佩妮的粉丝来了!
dindong88 发表于 7-3-2012 10:13 PM

选择penny的歌是因为忽然听到很ngam feel

http://www.youtube.com/watch?v=qL7-13J8V9s

推荐gloomy sunday

早上常听的歌。

Waking up to find another day
醒来又是第二天了
The moon got lost again last night
昨晚的月亮又不见了
But now the sun has finally had it's say
但太阳终於会说话了 (意思是作者自己重见光明)
I guess I feel alright
我想我慢慢好起来了

But it hurts when I think,
但每当我想起还是有受伤的感觉
When I let it sink in
如果我让这感觉放肆
It's all over me
它会完全淹没我
I know you're here, in the dark
我知道你在这里, 在黑暗中
I'm watchin you sleep, it hurts a lot
我在看著你睡, 十分难受

[Bridge]
And all I know is you've got to give me everything
我只知道你应该将你的一切给我
And nothing as good,
但你没有
You know I'd give you all of me
你应该知道我愿意给你所有

[Chorus]
I'd give you everything that I am
我愿意给你我的一切
I'm handin over everything that I've got
我将我的所有都交给你
Cause I wanna have a really true love
因为我渴望有一段真爱
Don't ever wanna have to go and give you up
我不曾有一刻想过要离开或放弃你
Stay up till four in the morning
凌晨4时我还未入睡
And the tears are pouring
眼泪不停地流
And I wanna make it worth the fight
我想让眼泪与我们的争吵相等
What have we been doing for all this time
我们一直以来做了些甚麼
Baby if we're gonna do it come and do it right
亲爱的如果我们真的要这样做你就放胆过来做

All I wanted was to know and say
我知想知道和说
Don't wanna lose the love I found
不想轻易错失一个我爱的人
Remember when you said that you would change
还记得你说过你会为我改变
Don't let me down
不会令我不开心

It's not fair, how you are
这样并不公平, 你所做的
I can't be complete, can you give me more
令我不能完整, 你可不可以再给我多一点 (爱)
[Bridge]

[Chorus]

Oh please, you know what I need
拜托, 你是知道我想要甚麼的
Save all your lovin for me
将你的爱都留给我
We can't escape the love
我们不能逃避这段爱情
With everything that you have
即使你拥有甚麼都好
[Bridge]

[Chorus]