佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: applehua

越南胡志明市, 古芝地道, 美拖遊船 你們去過嗎?

celinedion789 发表于 22-3-2017 02:15 AM
Hi there

You can contact with indochina charming travel, this company also organize good trip and decent price. The last time i book with her is quite good. You can whatsapp her: +84978041500

thanks.

chester1988 发表于 22-3-2017 07:49 AM
请问有带团到muine和dalat吗?

Mui Ne and Dalat is nice place to visit Ho chi minh, you can spend around 6 to 5 days to enjoy ho chi minh, Mui Ne and Dalat. The weather in Dalat is very very cool all the time, even in summer, weather around 18-20 degrees and Mui Ne is beautiful beach, clean and blue. Highly recommend you. Cheers

请问古芝地道半日游目前最便宜是多少钱?华文和英文导游价钱会有差吗?

游记分享 发表于 3-4-2017 12:49 PM
请问古芝地道半日游目前最便宜是多少钱?华文和英文导游价钱会有差吗?

你好, 我是安排配套的, 謝謝

applehua 发表于 3-4-2017 05:14 PM
你好, 我是安排配套的, 謝謝

可以PM我配套吗?就只要古芝半日游(华文导游)。谢谢

游记分享 发表于 3-4-2017 06:22 PM
可以PM我配套吗?就只要古芝半日游(华文导游)。谢谢

你好, 請給我你的email add. thanks

Follow Us
applehua 发表于 4-4-2017 12:08 PM
你好, 請給我你的email add. thanks

PM您了

hello,
You can contact with me through email:indochinacharmingtravel@gmail.com. I'll answer your,  give some good advice and organize the tour which you need at very cheap prices.

Thank,

想要好玩的胡志明市旅遊, 玩得開心,吃飽、住好、 導遊細心。所以 最重要是有質量的團啊。

請快快聯絡我吧, 謝謝

想要好玩的胡志明市旅遊, 玩得開心,吃飽、住好、 導遊細心。所以 最重要是有質量的團啊。

請快快聯絡我吧, 謝謝

想要好玩的胡志明市旅遊, 玩得開心,吃飽、住好、 華語導遊細心。所以 最重要是有質量的團啊。

請快快聯絡我吧, 謝謝

想要好玩的胡志明市旅遊, 玩得開心,吃飽、住好、 華語導遊細心。所以 最重要是有質量的團啊。

請快快聯絡我吧, 謝謝

请问古芝地道最新入门票是多少钱?近期有涨价吗?

游记分享 发表于 20-4-2017 01:07 PM
请问古芝地道最新入门票是多少钱?近期有涨价吗?

你好, 不好意思, 我安排旅遊配套的.

請快快聯絡我吧, 謝謝

請快快聯絡我吧, 謝謝

正在有便宜机票來胡志明市, 請大家快快訂團啊.

hi, we will having holiday trip to ho chi minh May 17th to 22. We have 8 person and ald booked hotel in district 1.
can you quote me for day trip to vung tao (1day) , Mekong river (1day) and chuchi tunnel (half day

Email to wzcent@gmail.com

applehua 发表于 6-5-2017 10:10 PM
正在有便宜机票來胡志明市, 請大家快快訂團啊.

您好!
我们计划八月份到HCM游玩。想要你帮我们安排行程(报价),4天3夜,两位女生。becky_hong88@yahoo.com

hi
可以pm我配套吗?3天2夜 2个人