佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: chavekhoo

4天3月 胡志明市 计划当中,请各位有去过的朋友们,进来给意见~

LYF4606 发表于 28-6-2013 02:08 PM
我刚从胡志明市回来,好想念那里的食物啊!
我还没去之前就找了当地的旅行社帮我安排行程,是Private ...

hi, 可以给我那个导游的联络吗?谢谢

我也要导游的联络,可以PM我吗?谢谢。

LYF4606 发表于 28-6-2013 02:08 PM
我还没去之前就找了当地的旅行社帮我安排行程,是Private tour 所以时间比较自由,我们住在BenTanh Market 附近所以很方便,你有兴趣的话我可以给你联络方式哦!

你好,请问你可以给我那个private tour的联络方式吗,你的行程是怎样的呢?大概多少钱一人,谢谢

westley85 发表于 17-7-2013 05:17 AM
我上礼拜刚从越南回来,如果谁还没找到导游的请联络我,我会介绍个服务好,有责任感又风趣的导游给他,他会说一口流利的英语。。。
而且,他给的旅游配套的价格是很合理的^^

可以给我吗?

请问五天四夜去那边只是吃喝玩的话,要多少钱才够呢?

henrykoh 发表于 20-4-2016 10:13 PM
请问五天四夜去那边只是吃喝玩的话,要多少钱才够呢?

全包的話,一個人RM1500左右。

機票 - 大約 RM 263 (來回機票)
住宿 - 大約 RM 600 (大約 RM 150/晚,一間房)
吃喝 - 大約 RM 300 (5天)
交通 - 大約 RM 200 (5天)
門票 - 大約 RM 200 (5天)
共 RM 1563

Follow Us
我还没去之前就找了当地的旅行社帮我安排行程,是Private tour 所以时间比较自由,我们住在BenTanh Market 附近所以很方便,你有兴趣的话我可以给你联络方式哦!

好像时间过蛮久的了,不过还是要问下,可以给我联络方式吗?

大部分景点都是集中在第一郡的
范五老那边,不过晚上会比较吵

我要pm……lynnloi7172@hotmail.com

westley85 发表于 17-7-2013 05:17 AM
我上礼拜刚从越南回来,如果谁还没找到导游的请联络我,我会介绍个服务好,有责任感又风趣的导游给他,他会说一口流利的英语。。。

我11月去...pm我

bubu1010 发表于 25-6-2013 11:16 AM
1)酒店:要求临近市集、购物、美食、景点
住靠近Pham Ngu lao 最方便,第二选择可以是benh tahn market那里附近

2)当地的1日游配套去哪个景点是必须要去逛逛的?
古芝地道

3)1日游配套找哪家比较好?景点 ...

pham ngu lau那里有个非常出名的fruit shake  --> 有照片看? 还是有名字吗?

hello can you still PM me the tourguide? thanks

HaRLoFei 发表于 15-1-2017 07:33 PM
hello can you still PM me the tourguide? thanks

Hi guys,

My name is anna, I am tour operator in Vietnam. Our company also provide tour guide, car rental and pacakge tour service. Now our company has promotion discount 10% for early bird booking, you can contact me, i will give you best price, best service. You can contact with me on whatsapp/wechat: +84978041500 or email me: indochinacharmingtravel@gmail.com

可以参考我的游记,www.limhongyee.blogspot.com

hoaluuly 发表于 14-4-2017 02:11 AM
Hi guys,

My name is anna, I am tour operator in Vietnam. Our company also provide tour guide, car rental and pacakge tour service. Now our company has promotion discount 10% for early bird bookin ...

Thanks for organizing good trip, everyone plan to visit Vietnam, can contact with Anna for tour information, she organize tour package and provide car, English and chinese tour guide as well, can contact with her on whatsapp for quick response: +84978041500 or visit company fanpage facebook: https://www.facebook.com/indochinacharmingtravel/, highly recommended, she offer very good price and quality. Will be sure using her service the next time

hoaluuly 发表于 14-4-2017 02:11 AM
Hi guys,

My name is anna, I am tour operator in Vietnam. Our company also provide tour guide, car rental and pacakge tour service. Now our company has promotion discount 10% for early bird bookin ...

Her based in Vietnam, so offer better price than Malaysia travel agents, you can contact with her for details of tour

deleted

可以pm Private tour 聯絡方式嗎?謝謝

3)1日游配套找哪家比较好?景点的价钱大概多少?
https://danangprivatecar.com/tours/private-car-transfer-hoi-an-to-hue/

求private tour 联络方式