佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

二手小提琴割爱

Name: Mr.Er
Email: sld1126@hotmail.com
Phone number: 0182627757

这把琴是产自中国的师傅人手制作。出生日期2013年,目前用了一年半左右。这把琴非常精致漂亮,声影柔美,不过由于我买的时候是新手,而且现在工作关系也没在学了所以才割舍。这把琴在市场非常少有,因为他的雕刻工作很多,所以师傅不再做了。详细的咨询参考一下英文内容。

Pearl mother decoration violin 4 / 4 piece and back of the Stradivari Sunrise
(1677) and The Hellier (1679) Of way along the Pawling decorated with mother
of Pearl decoration. It is Maple-side version rather Arabesque pattern is
normal but Tiger eyes are especially clean.

Author: Wayne Chow Wai 2013 made

Hand-made, 100% hand polishing
Using carefully selected natural spruce surface. Natural drying. (Over 12
years)
Using carefully selected Maple back. Natural drying (over 12 years)

有兴趣可以约时间见面试琴

价格2800

我还在看琴呢

请问您的琴卖了吗?

karyeelew 发表于 18-2-2016 05:33 PM
请问您的琴卖了吗?

还没,有兴趣看?

有照片看?

有没有照片看看

Follow Us
能告诉我出售的价格吗

出售价格2500,要看的就watsapp我的号码,谢谢