佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

【韓流】Clara Lee晒34D唱中文歌大陸網民唔buy 機場蒲頭疑冇打底

韓劇《急診男女》嘅32歲女星Clara(李成敏)近年專注喺大陸、香港發展,喺韓國都冇乜演出機會,最多現身吓一啲時裝活動,不過佢嚟緊喺大陸會有新搞作,唔知係唔係真係之前有指「禁韓令」放緩,令Clara可以如常到大陸工作,嚟緊18號Clara仲預告會亮相「微博電影之夜」。

睇Clara嘅微博可見佢都幾勤力,不時都會更新微博,近日佢仲向歌壇發展,頻頻喺微博宣傳佢首歌曲《我就是克拉拉》,佢首歌嘅MV已於大前日公開,一向走性感路線嘅Clara喺MV中繼續大騷身材,騷腰晒腿,當然唔少得大晒佢34D嘅逼爆身材,仲有出盡法寶扭嚟扭去來引誘粉絲。而佢今次首歌仲要全部都用普通話獻唱,只見佢咬字尚算清楚,只係有一啲字就講極都講唔啱。不過粉絲捧得佢場,都唔係想聽佢MV,主要都係想睇佢個MV居多。
不過MV由大前日上載到噚日約晚上7時,不足24小時內,喺YouTube僅得481點擊人次,但喺佢個微博就有唔少人欣賞過呢首MV,大陸網民都一致畀unlike佢,留言話:「幾年內聽過最爛的一首歌,沒有之一」、「讓我有種越南電視劇嘅視感」、「身材沒毛病MV拍的沒毛病其他全是毛病」、「誰做的詞啊??好爛啊。先拍一部小清新的風格的MV比較適合你。英語應該是你的強項,唱幾首英文歌也不錯,唱中文聽得好尷尬啊!可惜了一個美人胚子的臉蛋。」
另外,Clara今日從韓國出發飛到大陸工作,佢現身機場時以超性感打扮示人,上身背心襯牛仔褲,下身就着上超短牛仔褲,佢條件仔褲短得勁人,有啲角度佢仲險些走人,似乎冇着底褲,真係一步一驚心。

ADVERTISEMENT

长的不错,就是年纪太大了。

oyak5155 发表于 16-6-2017 07:09 AM
长的不错,就是年纪太大了。

30出头就说年纪大啊。。。

年纪大不用紧的,最重要够大

不错