佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: tling9988

别以为日本人温和有礼,不爽起来分分钟把你给毙了

zgr 发表于 16-4-2018 07:31 AM
哈哈,说到了日本人的痛处,就恼羞成怒了,却又对美国这个双重刽子手无可奈何…唉,看看日本现在的社会精神,你们这些精日还不如去死!

傻噶你。。系定唔系嘖。。。寫咁7多嘢。。!!

D.路飞 发表于 16-4-2018 09:09 AM
你祖宗十八代被tling家的祖宗十八代奸杀过?

哈哈。。你只縮頭烏龜。。擺人上枱。。tling祖宗十八代都係日本人仲意姦殺噶。。。哈哈哈!!!

kosmiklove 发表于 16-4-2018 02:09 PM
哈哈。。你只縮頭烏龜。。擺人上枱。。tling祖宗十八代都係日本人仲意姦殺噶。。。哈哈哈!!!

港狗?

正確来説叫英狗或洋狗

kong0 发表于 16-4-2018 05:59 PM
正確来説叫英狗或洋狗

咦。。又多只“縮頭龜“。。。。哈哈哈

kosmiklove 发表于 16-4-2018 02:03 PM
傻噶你。。系定唔系嘖。。。寫咁7多嘢。。!!

边个傻?如果唔傻有脑有眼都睇得倒啦,精日废青真係无脑!废事讲!

Follow Us
D.路飞 发表于 16-4-2018 04:58 PM
港狗?

是香港黄丝废青,被英番鬼佬思想殖民的洋奴狗

zgr 发表于 16-4-2018 10:59 PM
边个傻?如果唔傻有脑有眼都睇得倒啦,精日废青真係无脑!废事讲!

廢你老味。。!!!憨9 。。系寫。。唔系講。。!!!

zgr 发表于 16-4-2018 11:04 PM

支 那狗!!!

kosmiklove 发表于 17-4-2018 04:41 PM
支 那狗!!!

支你老mo!你老mo自愿做鸡俾番鬼佬支你老mo那,不幸生低你粒个智障杂种小支洋狗!

zgr 发表于 16-4-2018 11:04 PM

你怎么又不觉得自己是大陆废柴粪青,被共產匪賊思想殖民的共奴狗呢

zhangziyi 发表于 17-4-2018 11:04 PM
你怎么又不觉得自己是大陆废柴粪青,被共產匪賊思想殖民的共奴狗呢

呵呵,估计又是一件某岛刮民档废柴余孽或脑残粉吧。都什么年代了还tm匪这匪那,匪你老味啦,黐线佬!每当看到你们这些嘴炮反骨废柴绝望狂吠,既开心又为你们的智商深表同情!^_^

zgr 发表于 17-4-2018 10:13 PM
支你老mo!你老mo自愿做鸡俾番鬼佬支你老mo那,不幸生低你粒个智障杂种小支洋狗!

你含7啦。。。話你系縮頭烏龜無錯嘅。。。個“母”字系唔識打或唔敢打。。。哈哈哈哈。。整一縮頭龜。。。哈哈哈

zgr 发表于 18-4-2018 09:54 AM
呵呵,估计又是一件某岛刮民档废柴余孽或脑残粉吧。都什么年代了还tm匪这匪那,匪你老味啦,黐线佬!每当看到你们这些嘴炮反骨废柴绝望狂吠,既开心又为你们的智商深表同情!^_^

廢又點級你啦。。日7估計呢樣個樣。。自己都識話乜燃年代仲睇返轉頭。。。整一“古老石山”。。兼唔化。。

kosmiklove 发表于 18-4-2018 02:25 PM
你含7啦。。。話你系縮頭烏龜無錯嘅。。。個“母”字系唔識打或唔敢打。。。哈哈哈哈。。整一縮頭龜。。。哈哈哈

我是文明人,我不想用版主规则禁止的词汇去侮辱一个狗,因为这对畜牲界很不公平,所以用mo代替(diao)你“老母“。并不代表我不会或不敢打(diao)你‘老母’,懂人话不?

zgr 发表于 18-4-2018 06:25 PM
我是文明人,我不想用版主规则禁止的词汇去侮辱一个狗,因为这对畜牲界很不公平,所以用mo代替(diao)你“老母“。并不代表我不会或不敢打(diao)你‘老母’,懂人话不?

文明。。吐!!。。返唐山啦。。成世對住石山啦。。無春袋兼縮頭文明龜。。哈哈。憨9 9 。。。

zgr 发表于 18-4-2018 06:25 PM

您祖輩有辛曾服侍过皇軍是嗎?

亲日勇男 发表于 18-4-2018 08:26 PM
您祖輩有辛曾服侍过皇軍是嗎?

我可没你们这些畜牲那么贱,是你祖母自愿慰安倭国蝗军传下了你这个倭奴杂碎啦,为你下贱家族传宗接代呀!跟鬼岛那些绿倭奴蝗民一个德性:下贱无极限,哭喊着我阿嫲是自愿慰安的…

亲日勇男,你祖上是不是这样子的?

kosmiklove 发表于 18-4-2018 08:14 PM
文明。。吐!!。。返唐山啦。。成世對住石山啦。。無春袋兼縮頭文明龜。。哈哈。憨9 9 。。。

刁_尼_老_母!!!你满意了卦?!你老窦实满意嘅,因为刁出着你粒个乖仔,虽然憨居作滳,但好过你老窦绝后啦!!你老豆话佢好感谢我嘅屌,哈哈!!