佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

返回列表 发新帖
楼主: Cari_YWQ

大马女子一出机场就被骗钱 接下来的事更“曲折离奇”!

。。。真的要很小心。。谢谢分享。。。

mangolu 发表于 29-4-2018 09:49 AM
哦,马来世界第一,你这么没自信?

自信不来自吹牛,不来自盲目维护, 重视自己的弱项,承认自己的弱点才能进步。

vongolia 发表于 30-4-2018 09:02 AM
自信不来自吹牛,不来自盲目维护, 重视自己的弱项,承认自己的弱点才能进步。

侮辱中国人的时候,你可是自信满满!这不是来自你的强大的祖国马国?做么一说回你祖国,却自打脸?你平时那种天下第一的自信呢?

mangolu 发表于 30-4-2018 10:29 AM
侮辱中国人的时候,你可是自信满满!这不是来自你的强大的祖国马国?做么一说回你祖国,却自打脸?你平时那种天下第一的自信呢?

我几时侮辱中国人了? 说出事实有问题了?

去欧美试试看,不会好多少。尤其是西班牙,意大利之类的地方。
美国这些很文明了,不会有什么大问题。

只要语言不通的地方,通常很容易发生这些事。

vongolia 发表于 30-4-2018 10:49 AM
我几时侮辱中国人了? 说出事实有问题了?

你继续!

Follow Us
好傻好天真的遊客。。。

这等思维逻辑还是表去旅行好

我也有同样的遭遇。

笨蛋,不会搭 152 号  bus 咩。。。
才 5000盾。。

My driver was rude
收件箱
x

Uber Support <contact_25b183ce-8048-4761-ae65-e175966ad78d@email-support.uber.com>
1月10日
发送至 我
/// Please enter your reply above this line. Replies below this line will not be received. \\\

UBER
NO RESPONSE NEEDED
MY DRIVER WAS RUDE
Wednesday, January 10, 2018 at 11:11:36 AM · uberX

Hi Hong,

Sorry to hear about the trouble with your pickup.

This is definitely not the kind of experience that we would want you to have. Kindly know that your feedback has been recorded. Rider feedback and rating system helps us improvise Uber experience.

Since this cancellation does not seem to be your fault, I have dropped the outstanding cancellation fee from your account. I have also removed the Uber credits that were given to you for the cancellation fee.

You can now request an Uber hassle free.

Appreciate your understanding in this regard.

Sent by Keerti V. on Wednesday, January 10, 2018 at 11:51:39 AM
Continue this conversation by replying to this email or going to help in your Uber app.
PREVIOUS MESSAGES
Share Details : The driver take us and demand 15300 dong to pay at the airport exit.we do not have the exact amont of 15300 dong at the moment. I deceided to give him 20000 dong and ask him to keep the change he refused to take my 20000 dong. The driver rudely ask us to show him what we have in the wallet and keep on shout at us and asking for the exact amount of 15300 dong. We suspect he has ulterior motive and feel rather unsave to take the ride. We understand that he feel that he is not able do some monkey trick out from us.luckily he himself suggested not to give us the ride and we are suppose to advoid unhappy happening. We are not happy with the rude altitude of the driver and we fèel that he does not deserve to charge us for the cancellation.
Sent by  Hong. on Wednesday, January 10, 2018 at 9:12:49 AM

我有经历过,特地寄上电邮以供警惕去越南的游客在机场尽量不要找Uber,直接坐驻在机场的taxi 比较安全可靠。
有事可找到人负责而且价钱不是很贵。

bebeteng 发表于 27-4-2018 11:36 PM
这个月的14号我和我的闺蜜也是去胡志明遇到同样的情况,当他们说要我们付钱先我就觉得不对劲,就算我们搭grab也没有付钱先吧。。。他说他要给toll还是parking之类的,就说需要收钱先,可是我们一样没有小钞,司机就 ...

我本身也和你遇到一样的情况。今年一月时和我女友去 结果一出机场 找了一辆德士。

上了车后,他就和我说要拿钱给他去还car park. 我就和他说不是你们司机自己给的吗 干嘛是我们还钱。结果他和我解释说 这个car park钱会从车资里面扣掉。

我就觉得这样合理。过后的事情 和你一样。当我打开皮包的时候 他就看到我里面的钱。当我把钱给他时 他一直讲不对。要的钱是超过那个cark park 的车资的钱。而且一下和我说要美金,我说没有了后又和我拿马币。

最后又叫我给他钱包那些。我就直接和他吵起来 (说话比较大声)。 不然他真的以为我们傻傻笨笨这样。

最后我就和他说不需要了 我不要坐taxi了。结果把行李拿下车 就搭交通巴士(12号) 去 范五老街了。

接下来的行程 我就全部用grab 和 Uber 了。

骗子很多,出国要小心

“财不可露眼”,遇到不好的人就会有贪念,自己也有一部分责任。。。
上次我们去泰国,我老公也说换一点零钱可以给taxi。
去旅行一定要小心,我们的passport 也会寄给酒店保管,发生什么也有护照回国。。。