佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: asklaw

看完这个影片就可以知道中国这几年是如何恶劣的在欺负台湾。

SuperKedah 发表于 26-10-2020 05:53 PM
沒錯....全民皆兵的結果就這樣恐怖!

没错,super佬贱狗就是牛B吹得响,

jovansoul 发表于 26-10-2020 07:38 PM
你對個班仆街冚家鏟卑鄙無恥舔共賤格粉紅2毛咁和善, 唔屌尻呢班閪人唔可以發洩.
共產黨日日吹打仗, 吹咗幾十年武統台灣統到幾時呀, 2019 倒數無影, 2020年閘豬頭吹中國人不好惹, 打啦, 今年唔打正仆街掃把契弟.
...

講什麽春啊 港獨狗

我看到你們天天在連燈上面呼籲美國打中國窩
蛤? 漢奸們

tl123 发表于 26-10-2020 08:10 PM
没错,super佬贱狗就是牛B吹得响,。

講事實 聽不懂啊
需要我重複一次全民皆兵和戰爭法嗎?

中國是遵守戰爭法的,不會亂殺無辜.問題是你全民皆兵就沒有了所謂無辜

懂嗎 sohai
現在是誰講要全民皆兵的,要害死無辜的平民台灣人是誰?

s2143 发表于 26-10-2020 08:08 PM
沒有人想要戰爭.但撲街臺獨狗竟然將要全民皆兵拖全部台灣人下水

如果我是正常台灣人,第一個站出來反.如果真的開戰,想要和平的台灣必須團結起來,取蔡英文等台灣政棍首級交給解放軍.然後宣佈台灣和平回歸給中國 ...

傻仔中共胶自说自爽,吹牛B很行,移民牛B国就没这胆量,

s2143 发表于 26-10-2020 08:12 PM
講事實 聽不懂啊

中國是遵守戰爭法的,不會亂殺無辜.問題是你全民皆兵就沒有了所謂無辜

懂嗎 sohai

傻仔中共胶还是搞不懂内射,吓到了牛B仔们,

s2143 发表于 26-10-2020 08:10 PM
講什麽春啊 港獨狗

我看到你們天天在連燈上面呼籲美國打中國窩
蛤? 漢奸們

屌柒你呢班仆街冚家鏟卑鄙無恥舔共賤格粉紅2毛, 共產黨日日吹打仗, 吹咗幾十年武統台灣統到幾時呀, 同你2019 倒數無影, 2020年閘豬頭吹中國人不好惹, 打啦, 今年唔打正仆街掃把契弟.

同共產黨講規矩, 遵守賊佬訂立規矩, 你腦生係屎忽呢.

共產黨 一向講 誰大誰惡誰正確,  拳頭大就欺壓台灣, 92共識改一國兩制, 唔同意就吹谷武統打台灣, 台灣有老美撐就投訴有人拳頭大過共產黨, 你地要守國際規矩, 縮沙叫台灣回到92共識.

共產黨咁仆街冚家鏟嘅, 屎頭就硬, 屎尾就軟. 嚇人都冇人再信啦, 除咗你班戇尻仆街冚家鏟卑鄙無恥舔共賤格粉紅2毛會信之外.  鬼佬都唔怕你. 天下圍中. 你班戇尻仆街冚家鏟卑鄙無恥舔共賤格粉紅2毛 仲柒下柒下幫共產黨吹牛.  返大陸當解放軍送死呃飯食啦.

Follow Us
s2143 发表于 26-10-2020 08:12 PM
講事實 聽不懂啊

懂嗎 sohai

傻仔睇地圖啦, 大陸周邊有邊位同佢友好㗎?
俄佬睇定食東三省, 金仔問攞錢攞食物, 日本仔同你死過, 賓佬越南仔要打柒你, 阿三一定打你, 巴鐵,阿富汗幫唔到你, 乜乜斯坦一定會反你.

唱吓廣東歌仔定下神啦;

成個世界輸晒,/老婆仔女都走埋,還債!/老婆仔女都走埋,還債!還債!還我債!

哎呀, 最L唔識唱係大陸閪人呀. 點教㗎?

哎呀, 肥仔金 真不孝呀, 咁樣對你阿爺喎? @s2143 點教訓 肥仔金 呀?

s2143 发表于 26-10-2020 05:48 PM
以前我講兩岸開打,武統 都知道是嘴炮,不管從現實考量,國際形勢 我都覺得不可能,時間點不對.
但現在不在這麽認爲.
我認爲中國向台灣宣戰,開打大概在4-5年内就會發生.
這是我經過理性科學的分析后得出

但中 ...

開打的話像 擠牙膏 你做到那我就做到那 。。
武統之後必須清除 島內 的台獨分子 不然像 香港 這樣 。。

asklaw 发表于 26-10-2020 11:55 AM
你们亲中的就这样,一旦有人说了不符合你们世界观的言论就暴跳如雷。你们亲中的跟中国人一样超没素质。

他们只是墙头草而已。。。

身份变印度人就亲印度了