佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 思議女

☆2005 - 2010 杂杂碎碎贴图☆

原帖由 88_mao 于 4-1-2006 19:55 发表
楼楼上的,那张是什么东西来的
在海边的????

在新山的海边~~没有任何收卫星的仪器~~
担风遮雨到是可以用一下~
不要听飞飞乱乱讲~

原帖由 FFIISSHH 于 4-1-2006 22:27 发表
收卫星电视的。
在里面,你可以看到全世界各地的电视节目噢。
关丹苏丹的家也有一个。

乱乱骗小妹妹~~告你的

原帖由 ~@自由人@~ 于 4-1-2006 23:07 发表
大家好华人农历新年快到了。。。。。

现在还早。。。嘞。。。
等华人新年你还过来祝贺我~~
而且我的是贴图贴,不是祝贺帖~~
有兴趣可以来贴贴图哦哦~

说冷笑话可以。。不过误人子弟就不好了

原帖由 思議女 于 4-1-2006 04:24 PM 发表

自救~~ 阿姨在这为你祷告~~
嘿嘿~~ 你的肉一定很好吃的~~

现在的蚊子酱够力的咩,吃肉的,要教它们吃素了。。
我自己都没吃过我自己的肉~~应该不好吃。。。。

原帖由 kllrty 于 5-1-2006 18:12 发表
现在的蚊子酱够力的咩,吃肉的,要教它们吃素了。。
我自己都没吃过我自己的肉~~应该不好吃。。。。

那我帮你试试味道如何~
给我点SAMPLE,我吃吃看再给你评论~~

楼上的。。竟然有吃人肉的习惯~!!!!

楼上的。。。要小心楼楼上的,小心她吃了你

Follow Us
♥♥ «Crying In the Rain» ♥♥

I'll never let you see
The way my broken heart is hurting me
I've got my pride and I know how to hide
All the sorrow and pain
I'll do my crying in the rain

If I wait for cloudy skies
You won't know the rain from the tears in my eyes
You'll never know that I still love you
So though the heartaches remain

Raindrops falling from heaven
Will never wash away my misery
But since we're not together
I'll wait for stormy weather
To hide these tears I hope you'll never see

Someday when my crying's done
I'm gonna wear a smile and walk in the sun
I may be a fool
But till then, darling, you'll never see me complain

♥♥ «每天下雨,听歌咯~~» ♥♥

原帖由 思議女 于 11-1-2006 10:45 PM 发表
♥♥ «Crying In the Rain» ♥♥

I'll never  ...

谁唱的哦??
没有听过的???

阿姨,你的陆续会加??????

没有了吗?

原帖由 小海笑 于 18-1-2006 20:33 发表
阿姨,你的陆续会加??????

没有了吗?

(阿姨闭关休息~~~ 中~~~~)

听歌中:
Almost Over You 幾乎忘了你
Love doesn't make the world go round.
Love is what makes the ride wortwhile. (By Franklin P. Jones)
愛不會令世界轉動,但因為愛,所以到這世上活一趟還是值得的

--Almost Over You (by Sheena Easton)

I saw an old friend of ours today
今天碰到一位我們的老朋友
She asked about you
她問起了你
I didn't quite know what to say
我真的不知道該說什麼
Heard you've been making your rounds round here
聽說你回來好一陣子了
While I've been trying to make tears disappear
當時我一直盡力忍住淚水

Now I'm almost over you
如今,我幾乎忘了你
I've almost shook these blues
我也快擺脫憂傷的心情。
So when you come back around After painting the town
所以當你尋歡作樂,回來以後
You'll see I'm almost over you
你會發現我就要把你忘記

You're such a sly one with your cold cold heart
你是個內心冷酷的狡猾傢夥
Maybe leaving came easy
也許離開很容易
But it tore me apart
但是我幾乎崩潰
Time heals all wounds they say
他們說時間可以治愈一切
And I should know
我當然明白
Cause it seems like forever
因為感覺像是永遠
But I'm letting you go
但是我卻決定放手讓你走。

如今,我幾乎忘了你
我也快擺脫憂傷的心情。
So when you come back around
所以當你尋歡作樂
After painting the town
回來以後
You'll see I'm almost over you
你會發現我就要把你忘記。

I can forgive you and soon
我可以原諒你
I'll forget all my shattered dreams
很快我就會忘記我破碎的夢
Although you left me with nothing to show
儘管你除了痛苦
Full of misery
什麼都沒有留給我

如今,我幾乎忘了你
我也快擺脫憂傷的心情
So when you come back around
所以當你尋歡作樂
After painting the town
回來以後
你會發現我就要把你忘記

楼上的又是什么歌???

原帖由 onn_zhai 于 18-1-2006 22:22 发表
楼上的又是什么歌???

--Almost Over You (by Sheena Easton)

我有写歌名在上面阿。。。

原帖由 思議女 于 21-1-2006 02:19 PM 发表

我有写歌名在上面阿。。。

这首歌是写你的感受吗?
过去就让它过去吧!

原帖由 88_mao 于 21-1-2006 13:54 发表

这首歌是写你的感受吗?
过去就让它过去吧!

嘿嘿~ 听听歌而已~~
牟事~牟事~~

老实说我都不知道什么歌来的?
也没有听过歌名
甚至歌手的名字我也不晓得

我也是不懂
很明显的
我和你们是不同年代的
年轻真好

原帖由 88_mao 于 22-1-2006 03:29 PM 发表
我也是不懂
很明显的
我和你们是不同年代的
年轻真好

喂什么你们:@:@
是阿姨好不好?

♥♥ «要过年咯~各位新年快乐哦~ » ♥♥
~狗來富~
~狗來運轉~
~十犬十美~
~汪汪招財~
~狗年行大運~