佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: kuchi.kuchi

歡迎你們留下歌曲心情故事@我們的主題曲

不是真的爱我
孙燕姿

你和我就算了吗
别用沉默代替回答
陌生得让我害怕
心像被针扎了一下
总是不提那句话
我想你是故意装傻
不是不懂得表达
还在等什么说清楚吧
我想你不是真的爱我
习惯被忽略不算自由
相爱的人总是不懂
为什么真心伤得特别重
我想你不是真的爱我
当体贴渐渐受到冷落
其实爱有很多选择
我也可以给你自由
终于明白那句话
爱能让人一夜长大
不成熟的感情啊
让我变得小心害怕
我和你就算了吧
不想再为爱而挣扎
爱情若没有火花
至少了解后懂得放下

这首歌是我当时的心声和心情!

假装 蔡依林
呼吸着一种孤独的味道
心跳在你沉默以后慢慢的被淡忘掉
我笑了笑反正你看不到
我要的幸福
遗落在你怀抱
当爱失了焦
那些最初的美好
早被你搁在一角
街上拥挤人潮
走着看着都是摧眠符号
记忆停不了
穿过读你的心跳
穿过想你的味道
我只想不被打扰
假装多好我只要
只想要再拥有一秒
去相信你的拥抱
一直会让我依靠
继续等待
还心甘情愿的不想逃
假装多好依然是
依然是暧昧的tone调
一个人无理取闹
两人世界的煎熬
我被自己困在自己设下的圈套
像是驼鸟
相信时间是唯一解药
视而不见
傻到了无可救药
其实早明了
你的爱已随风飘
想要找
再也找不到

知道他对我的背叛 我竟然可以假装不知道
而他 在我面前假装的若无其事
为什么 还要继续的假装下去呢?

third eye blind - the background

深刻的记忆总浮现在曾几何时的背景

http://rapidshare.de/files/25467596/12_The_Background.wma.html

The Background

Everything is quiet, Since you're not around
And I live in the numbness now
In the background

I do the things we did before
I walk Haight Street to the store
And they say where's that crazy girl
You don't get drunk on red wine, and fight no more
I don't see you anymore
Since the hospital
The plans I make still have you in them
'Cause you come swimmin' into view
And I'm hanging on your words like I always used to do
The words they use so lightly, I only feel for you
I only know because I carry you around

I'm in the background

Girls they come and memories all repeat
I lift your head while they change the hospital sheets
'Ey, I would never lie to you, No
I would never lie to you, No
I felt you long after we were through
We were through
The plans I make still have you in them
'Cause you come swimming into view
And I'm hanging on your words like I always used to do,
The words we use so lightly, I only feel for you
I only know because I carry you around
In the background.

'Cause I felt you long after we were through

When you come swimmin' into view
(When you come swimmin' into view)
And I'm hanging on your words like I always used to do
(You come swimmin' into view)
The words they use so lightly, I only feel for you
(You come swimmin' into view)
I only know because I'm way, I'm way
I'm in the background

10 2Night.藏爱   2Night

曲:陶喆
词:Katrina
电脑程式编写:陶喆
尼龙吉他:Dean Parks
73电钢琴:吴庆隆

你选择离开 勉强微笑还说不要太伤感 思念等于释怀
眷恋你的爱 怎样做才不会感觉像纠缠 沉默演示无奈
那新欢终于变成了旧爱 只剩下点遗憾
I’m waiting for tonight 要收藏你的爱
轻咬你的唇 留住你的眼神
I’m waiting for tonight 要狠狠收藏你的爱
再也不想等待 就给我你的
tonight tonight tonight tonight tonight tonight
我无力告白 宁愿流泪还说不用再翻案 心绪停止摇摆
放弃你的爱 怎样做才不会感觉有期盼 情感重新安排
那平淡终于取代了精彩 只剩下点孤单
I’m waiting for tonight 要收藏你的爱
紧拥你的体温 占有你的灵魂
I’m waiting for tonight 要狠狠收藏你的爱
好象没有未来 就给我你的
tonight tonight tonight tonight tonight tonight
就算只有今晚 给我你的

陈琦贞-华丽的冒险

词/曲:陈绮贞

长长的路的尽头是一片满是星星的夜空

这一趟华丽的冒险没有真实的你陪我走

长长的时间的旅程充满太多未知的诱惑

说不清对你承诺过的一切

还有多少没有实现过

不愿放开手

不愿让你走

疯狂的梦没有了你

还有什么用

不愿放开手

不愿让你走

不愿眼睁睁的看你

走出我的生活

冒险,是属于勇敢的人的玩意儿
但是,一个人的时候,总会少了那么一点的勇气
因为,孤独的冒险,少了一份的华丽

Michael Bublé - home

Another summer day
Is come and gone away
In Paris and Rome
But I wanna go home
Mmmmmmmm

Maybe surrounded by
A million people I
Still feel all alone
I just wanna go home
Oh I miss you, you know

And I’ve been keeping all the letters that I wrote to you
Each one a line or two
“I’m fine baby, how are you?”
Well I would send them but I know that it’s just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that

Another aerorplane
Another sunny place
I’m lucky I know
But I wanna go home
Mmmm, I’ve got to go home

Let me go home
I’m just too far from where you are
I wanna come home

And I feel just like I’m living someone else’s life
It’s like I just stepped outside
When everything was going right
And I know just why you could not
Come along with me
But this was not your dream
But you always believe in me

Another winter day has come
And gone away
And even Paris and Rome
And I wanna go home

And I’m surrounded by
A million people I
Still feel alone
Oh, let go home
Oh, I miss you, you know

I’ve had my run
Baby, I’m done
I gotta go home
It will all right
I’ll be home tonight
I’m coming back home

Follow Us
現在六點多。。那種心情不懂要怎樣說。。只是。。腦海里一直想著這首歌。。

靈魂有罪
曲:王杰   词:陈乐融  唱:王杰

这么多年我总以为不配
只能远远看著你流泪
直到你的生命被别人浪费
我的黑发不再黑
**这么多年你总对我误会
我不是你所想的坏胚
现实无法拥有你与我陶醉
难道要我变成鬼
与其一生都需要这么卑微
还不如没有躯壳没有脸孔隐藏在你周围
我不害怕牺牲  爱你的心死都无悔
今夜终于能放纵灵魂和你肉体相会
刹那间我才知道堕落有多美
原谅我有眼泪我也会累
今夜终于能放纵灵魂和你肉体相会
为什么醒来之后空虚像宿醉
我做错了吗让我灵魂有罪**

repeat **
我做错了吗让我灵魂有罪
我做错了吗让我灵魂有罪

蔡依林--天空

听着自己的心跳
没有规则的跳跃
我安静的在思考
并不想被谁打扰
我们曾紧紧拥抱
却又轻易地放掉
这种感觉很微妙
该怎麽说才好
时间分割成对角
停止你对我的好
瓦解我们的依靠
在你离开之后的天空
我像风筝寻一个梦
雨后的天空
是否有放晴后的面容
我静静的望着天空
试着寻找失落的感动
只能用笑容
期待着雨过天晴的彩虹
oh~~~
在你离开之后的天空
我像风筝寻一个梦
雨后的天空
是否有放晴后的面容
我静静的望着天空
试着寻找失落的感动
只能用笑容
期待着雨过天晴的彩虹
在你离开之后的天空
我像风筝寻一个梦
我静静的望着天空
试着寻找失落的感

每次听到这首歌都会想起她

张信哲--爱如潮水

不问你为何流眼泪
不在乎你心里还有谁
且让我给你安慰
不论结局是喜是悲
走过千山万水
在我心里你永远是那么美

既然爱了就不后悔
再多的苦我也愿意背
我的爱如潮水
爱如潮水将我向你推
紧紧跟随
爱如潮水它将你我包围

我再也不愿见你在深夜里买醉
不愿别的男人见识你的妩媚
你该知道这样会让我心碎
答应我你从此不在深夜里徘徊
不要轻易尝试放纵的滋味
你可知道这样会让我心碎

既然爱了就无怨无悔
再多的苦我也愿意背
我的爱如潮水
爱如潮水将我向你推
紧紧跟随
爱如潮水它将你我包围

这是我现在的心情。。。

wanfong 该用户已被删除
最近蛮喜欢陈绮贞的歌曲,喜欢她那种满清晰的歌声,也喜欢她歌词里的表达。。。

3.還是會寂寞(慢歌1)
詞/曲:陳綺貞

早已忘了想你的滋味是什麼
因為每分每秒都被你佔據在心中
你的一舉一動牽扯在我生活的隙縫
誰能告訴我離開你的我會有多自由

也曾想過躲進別人溫暖的懷中
可是這麼一來就一點意義也沒有
我的高尚情操一直不斷提醒著我
離開你的我不論過多久還是會寂寞

別對我小心翼翼
別讓我看輕你
跟著我勇敢的走下去
別勸我回心轉意
這不是廉價的愛情
看著我對我說真愛我

这首歌让我想起当时暗恋某位美眉的感觉。。。

不朽名曲

爱我的人和我爱的人    
歌手:裘海正

盼不到我爱的人
我知道我愿意再等
疼不了爱我的人
片刻柔情它骗不了人
我不是无情的人
却将你伤的最深
我不忍我不能
别再认真忘了我的人

离不开我爱的人
我知道爱需要缘分
放不下爱我的人
因为了解他多么认真
为什么最真的心
碰不到最好的人

我不问我不能
拥在怀中直到他变冷

爱我的人为我痴心不悔
我却为我爱的人甘心一生伤悲
在乎的人始终不对
谁对谁不必虚伪

爱我的人为我付出一切
我却为我爱的人流泪狂乱心碎
爱与被爱同样受罪
为什么不懂拒绝痴情的包围

------------------------------------------------------------

愛與被愛都是幸福的嗎?

能不能讓人們真心相愛。

好好珍惜彼此。

原帖由 kuchi.kuchi 于 12-7-2006 06:39 PM 发表
不朽名曲

爱我的人和我爱的人   

盼不到我爱的人
我知道我愿意再等
疼不了爱我的人
片刻柔情它骗不了人
我不是无情的人
却将你伤的最深
我不忍我不能
别再认真忘了我的人

离不 ...

我對這你的歌詞唱到流淚了。。。我今天很不開心

我 大 多 数 是 英 文 歌

今 天 来 两 首
一 首 是 给 我 跟 全 部 人

一 首 是 给 我 朋 友

===========================================================================

Have A Nice Day"

Why, you wanna tell me how to live my life?
Who, are you to tell me if it's black or white?
Mama, can you hear me? Try to understand.
Is innocence the difference between a boy and a man.
My daddy lived the lie, it's just the price that he paid.
Sacrificed his life, just slavin' away.

Ohhh, if there's one thing I hang onto,
That gets me through the night.
I ain't gonna do what I don't want to,
I'm gonna live my life.
Shining like a diamond, rolling with the dice,
Standing on the ledge, I show the wind how to fly.
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
Have A Nice Day

Take a look around you; nothing's what it seems
We're living in the broken home of hopes and dreams,
Let me be the first to shake a helping hand.
Anybody brave enough to take a stand,
I've knocked on every door, on every dead end street,
Looking for forgiveness,
what's left to believe?

Ohhh, if there's one thing I hang onto,
That gets me through the night.
I ain't gonna do what I don't want to,
Shining like a diamond, rolling with the dice,
Standing on the ledge, I show the wind how to fly.
When the world gets in my face,
Have A Nice Day.

[Guitar Solo]

When The world keeps trying, to drag me down,
I've gotta raise my hands, gonna stand my ground.
Well I say, Have A Nice Day.

我 常 常 都 说 的
HAVE A NICE DAY

===========================================================================

"Untitled"

I open my eyes
I try to see but I’m blinded by the white light
I can’t remember how
I can’t remember why
I’m lying here tonight

And I can’t stand the pain
And I can’t make it go away
No I can’t stand the pain

How could this happen to me
I made my mistakes
I’ve got no where to run
The night goes on
As I’m fading away
I’m sick of this life
I just wanna scream

Everybody’s screaming
I try to make a sound but no one hears me
I’m slipping off the edge
I’m hanging by a thread
I wanna start this over again

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can’t explain what happened
And I can’t erase the things that I’ve done
No I can’t

给 我 朋 友 的
今 天 伤 心 的 你
发 泄 了 就 振 作 吧

握你的手 - 光良

山顶的风凉的想钻进我内心 沉默是我们最近唯一的话题  
看曾经亲密的爱慢慢像友谊 爱是流星 一坠落就不停  

我们尝试让彼此差异能隐形 遗憾的是回避不能解决问题  
当我疲倦的凝望你憔悴表情 再不舍得 也该让你远离  

握你的手 坚持到最后一秒钟  
哪怕爱要冰凉了 至少让回忆是暖的  
了解比爱难多了 我们都尽力了  
也许温柔 是停止(再)挽留  

握你的手 像耳语轻声说保重  
让眼睛就算湿了 不只是痛也有感动  
以前每一次挥手 都为了再握手  
但这一次 是为了放手

(这首歌,让我想起了你,也让我想起了过去的我们。我相信我们大家都没有后悔过曾经一起的日子。我知道我们都有努力过。也因为如此,我真心的希望,在远方的你,能够过得更幸福。祝福你,炜。)

孙燕姿--同类

作词:易家扬 作曲:李偲菘

雨后的城市  寂寞又狼狈
路边的座位  它空着在等谁
我拉住时间  它却不理会
有没有别人  跟我一样很想被安慰

风停了又吹  我忽然想起谁
天亮了又黑  我过了好几岁
心暖了又灰  世界
有时候孤单的很需要另一个同类

爱收了又给 我们都不太完美
梦作了又碎 我们有几次机会
去追
不晓得为什么爱又稀少又昂贵

我拉住时间  它却不理会
有没有别人  跟我一样很想被安慰

云在半空中被微风剪碎
回忆也许美  可是正在飞走对不对

啦啦...

---
正在寻找我的同类

原帖由 kuchi.kuchi 于 12-7-2006 06:39 PM 发表
不朽名曲

爱我的人和我爱的人   

盼不到我爱的人
我知道我愿意再等
疼不了爱我的人
片刻柔情它骗不了人
我不是无情的人
却将你伤的最深
我不忍我不能
别再认真忘了我的人

离不 ...

我喜欢迪克牛仔唱的版本。。

MIDDLE OF NOWHERE
music and words by Trish

When, there’s nowhere left to turn.
I, get lost inside my mind.
Where my thoughts start running wild, running wild.
Now, I’m living in the dark.
Where’s the light I’m so afraid.
Here in solitude I’ve lost my way.

In the middle of nowhere
there’s nowhere left for me to hide
Is there anybody out there,
to help me through this lonely time.
I’m all alone. Just empty roads.
In the middle of nowhere I’m on my own.

Hope is nowhere to be found.
I can’t find my way back home.
Slowly drifting far away, far away.

Desperately, feeling weak,
can’t you see I’m calling you to come and rescue me.

---------------------------------------------------------------------------

想听,按我

梁静茹"勇气"
词:光良曲:瑞业

终于做了这个决定
别人怎么说我不理
只要你也一样的肯定
我愿意天涯海角都随你去
我知道一切不容易
我的心一直温习说服自己
最怕你忽然说要放弃

爱真的需要勇气
来面对流言蜚语
只要你一个眼神肯定
我的爱就有意义
我们都需要勇气
去相信会在一起
人潮拥挤我能感觉你
放在我手心里你的真心

如果我的坚强任性
会不小心伤害了你
你能不能温柔提醒
我虽然心太急更害怕错过你

这首歌让我回忆起在爱情路上的每一件快乐与悲伤!
每次听到这首歌总让我心里的起伏比平时多,
也勾起我对某些人的思念和想念。。。不知现在她过得好吗?

wanfong 该用户已被删除
1.依然是朋友
詞/曲 : 宇恆

情人節的前一天  他離開你身邊
只剩下你無止盡的想念

那一夜我陪著你  你哭了一整夜
你是否知道  我對他一樣很想念

直到有一天  我和他碰面
在那間   我們常去的咖啡店

才知道   有些感受
我和他誰都不曾說出口
我們之間  隱藏了什麼
除了我自己沒人懂

可是你   你怎麼說
你知道後是不是從此避開我 oh
我一樣難過  多希望我們不曾相識過

才知道  有些感受
我和他誰都不曾說出口
我們是最好的朋友
誰會有勇氣去開口
不再哭  不再難過
我們還有好大好大的天空 oh
故事的最後  我們都不曾失去過什麼

我們依然是朋友

这首歌让我想起我第一次对某位美眉表白得到的答案是我们依然是朋友。。。

咸鱼

我是一只咸鱼不想承认也不能否认
不要同情我笨又夸我天真还梦想著翻身

咸鱼就算翻身还是只咸鱼输得也诚恳
至少到最後我还有咸鱼不腐烂的自尊

我没有任何天分我却有梦的天真
我是傻不是蠢我将会证明用我的一生

我如果有梦有没有错错过才会更加明白明白坚持是什黱?
我如果有梦梦要够疯够疯才能变成英雄总会有一篇我的传说

我不好也不坏不特别出众我只是敢不同
我的人生就是一错再错错完了再从头

也许放弃掉一些活得更轻松我却不再是我
我不愿一生晒太阳吹风咸鱼也要有梦

有一天有我的天空

作我的英雄在我的天空我知道你懂知道你会懂

---------------------------------------------------------------------------

"人如果没有梦,跟一条咸鱼有什么分别"-星爷04'少林足球

是的,没有梦跟咸鱼有什么分别??
五月天让天下人都知道咸鱼现在也会有梦的一天...