佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: genkigirl

☆ G3nKi ☆ MY "G-ism"

想起怎么从一个心情适应另外一个心情
那种过程真的让我有点。。。。。

回去大马,由得从新适应生活
会有点害怕。。

到底为什么?

悲与苦过后的甜是你所期待的。。。 苦尽甘来嗯。。。

Hugh Grant - Way Back Into Love

I've been living with a shadow overhead,
I've been sleeping with a cloud above my bed,
I've been lonely for so long,
Trapped in the past,
I just can't seem to move on!

I've been hiding all my hopes and dreams away,
Just in case I ever need them again someday,
I've been setting aside time,
To clear a little space in the corners of my mind!

All I want to do is find a way back into love.
I can't make it true without a way back into love.
Oooooh.

I've been watching but the stars refuse to shine,
I've been searching but i just don't see the signs,
I know that it's out there,
There's got to be something for my soul somewhere!

I've been looking for someone to shed some light,
Not somebody just to get me through the night,
I could use some direction,
And I'm open to your suggestions.

All I want to do is find a way back into love.
I can't make it through without a way back into love.
And if I open my heart again,
I guess I'm hoping you'll be there for me in the end!
Oooooooh, Ooooooh, Ooooooh.

There are moments when I don't know if it's real
Or if anybody feels the way I feel
I need inspiration
Not just another negotiation

All I want to do is find a way back into love,
I can't make it through without a way back into love,
And if I open my heart to you,
I'm hoping you'll show me what to do,
And if you help me to start again,
You know that I'll be there for you in the end!

MUsic and Lyrics
想看很久。。终于如愿了。。

昨天
我终于毕业了

看见每个人都戴上四方帽
心里都替大家觉得很荣耀。。。

以前都没有像过我会像其他人一样
戴着四方帽拍照
昨天我做到了。

但是当我看见比四方帽还更高一阶的帽子的时候
心想,以后有没有机会我也拥有一个?

毕业典礼,家人都没有到的关系
所以也没有什么特别的事。
只是黏其他人的妈妈比较多
家人给我的借口就是:等你读玩part 2再来说
我说再等吧!我已经决定了工作1年再继续。呵呵!
然后想当留学交换生 - Poland

我要回去了!!!

恭喜你,毕业了。。
回去到哪儿工作记得告诉我哦。。

好像又是时候要我去习惯过去的生活了
这几天一点一点的收拾着房间,
打包着等回家。。
这一年以来,存了很多东西。。
我决定全部都带回家,因为没有一件物品我舍得的留下。

朋友很多都回家了,有的到mainland过节日去。。
我也想过选择尾随一起,但最后还是独自一个留在家。。
算了。

Follow Us
每个人做每件事的背后都有个人的理由。
做出每一个选择也有他觉得对的时候。。
选择不说,也当然有他的方式处理。

我觉得彼此应该尊重彼此的隐私,
除非他愿意告诉你。因为听来的未必是真确的。
给他一个自己的躲藏世界,别让他去到那里都被逼着想起不开心的事。。。
不是他不愿意敞开心房,而是很多事情,已经没有必要表明。

原帖由 genkigirl 于 20-12-2007 02:30 PM 发表
每个人做每件事的背后都有个人的理由。
做出每一个选择也有他觉得对的时候。。
选择不说,也当然有他的方式处理。

我觉得彼此应该尊重彼此的隐私,
除非他愿意告诉你。因为听来的未必是真确的。
给他一 ...

恭喜...要回来了哦...
绝对赞成你上面所说的..

十二月。十五号。零七年
辛苦的成就

恭喜~再接再励!

黑眼圈越来越严重
基本上没有一晚能够一觉睡到天亮
搞什么啊?太闲空了?
还是找一找零工打一打,反正有两个月空出来。

马来西亚的天气还是一样那么热!
以前自己最怕冷,现在无疑是怕热死。

昨晚那把火烧得旺
害我今早起来心情也不见得好。
不气不气啊。。