佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 常想不思

让我们一同分享我们信仰的路。。。

回复 280# 常想不思 的帖子

http://www.globalbible.org/course_p1.htm
建议先下载 《研经法》和 《基督生平与言训》 阅读

回复 281#,282# ubiquitous 的帖子

谢谢ubiquitous分享,受用无穷~

‘心脏病‘游戏

昨天的小组餐聚会,姐妹们都很踊跃的参加。每位都准备一样食物,让大家都食指跳动~

有位创意姐妹尽然提议说玩‘心脏病‘游戏。。。就是每位打出不要的牌,手上若集合了四张同样的牌,就算赢。本不欲玩,因太久没完这种刺激的游戏了,但,受不住众人之邀约,就开始参与了。

可以用疯狂的叫喊,来形容这次的游戏,每位都很投入,很尽情的叫喊 ~ 很愉快!

要感谢主,感谢主把我带到这群姐妹的身旁,让我有无尽的快乐、无尽的欢乐、无尽的无尽 ~

~ 谢谢主 ~

回复 284# 常想不思 的帖子

哦。。。这个我也有在小组玩

原帖由 daimon 于 8-6-2009 03:11 PM 发表
哦。。。这个我也有在小组玩

唔。。。很久没那么投入、疯狂的玩了。。。

好像回到了很久很久以前,学生时代的日子 ~

总的来说,一切的欢乐都是主带来的 。。。

袮的话语 ~ power十足

不轻易发怒的,胜过勇士;

治服己心的,强如取城~
箴言16:32

袮语录
吾心记
袮话语
吾墨铭
袮教诲
吾身行

Follow Us
主的话语, 我会记住 ~

- The Bible says," Do not coform yourselves to the standards of this world, but let God transform you inwardly by a complete change of your mind. Then you will be able to know the will of God.
- The Bible offers three metaphors that teach us God's view of life: Life is a test, Life is a trust, and life is a temporary assignment.
- Life on earth is a Test ~ God continually tests people's character, faith, obedience, love, integrity, and loyalty.
- You are always being tested. God constantly watches your response to people, problems, success, conflict, illness, disappointment, and even the weather! He even watches the simplest actions such as when you open a door for others, when you pick up a piece of trash, or when you're polite toward a clerk or waitress.
- God keeps his promise, and he will not allow you to be tested beyond your power to remain firm; at the time you are put to the test, he will give you the strength to endure it, and so provide yoou with a way out.
- God warns us to not get too attached to what's around us, because it is all temporary.
- We are preparing for something even better! "The things we see now are here today, gone tomorrow. But the things we can't see now will last forever."
- The Bible says," We fix our eyes not on what is seen, but on what is unseen. For what is seen is temporary, but what is unseen is eternal."
- Your time on earth is not the complete story of your life. You must wait until heaven for the rest of the chapters.
- When life gets tough, when you're overwhelmed with doubt, or when you wonder if living for Christ is worth the effort, remember that you are not home yet! At death you won't leave home - you'll go home.
- God wants our worship to be motivated by love, thansgiving, and delight, not duty.
- Bow your head and quietly whisper the prayer that will change your eternity: Jesus, I believe in you and I receive you. Thank you for dying on the cross to pay for all my sins. As much as I know how, I ask you to come into my life and help me learn to know you, trust you, and love you ~

生我的父 请接受我信仰~

明明说好了您接受我信主的
明明说好了您同意我信主的

现在 您反悔了吗?
现在 您不准了吗?

生我的父 您介怀了吗?
生我的父 您不高兴吗?
生我的父 您不开心吗?
生我的父 您生病了吗?
生我的父 您原谅了吗?

请原谅 ~ 我祈求您的原谅

主、读袮、泪~
不是已经赦免不再哭了吗?
那么,每天晚上的,是什么泪?
那是喜悦的泪~
那是蒙恩的泪~
那是触动的泪~
那是慈悲的泪~
那是心灵的泪~
那是体贴的泪~

主啊,
阅读袮的话语是多么美妙的一件事~
明白袮的真理是多么启发的一件事~
感受袮的大能是多么惊叹的一件事~
祈求袮的赐予是多么幸福的一件事~

28.06.09 - 崇拜所悟

You Can Rebuild Your Life

We live in broken planet.We need encouragement but not explanation.
Instead of asking ‘Why’, we should ask ‘What should I do?’

7 Steps to rebuild your life ~

1.     Release Your Grief
  • Don’t Resist - Feeling is meant to be feel.
  • Don’t’ Rehearse
  • Don’t Reduce - don’t minimize your feeling.
  • Don’t Repress
  • Release them! Cry now to GOD; tell GOD what had happened. Release to GOD. Don’t pretend everything is all right, actually is not. Turn to GOD.

2.     Resist Bitterness
  • Past is past, we can’t change past.
  • Accept what cannot be changed. Acceptance is the way to Peace.
  • Focus on what left not on what is lost. (Think of Air around you, is a gift ~)
  • Play is down and Pray it up. (We are going to make it, talk to GOD about it.)

3.     Re-evaluate Your Life
  • Re-define you life.
  • You don’t bring anything in; you don’t bring anything out.
  • One thing can never taken away from us – Faith in GOD & Relationship in Jesus Christ.

4.    Received Help from Others
  • We need each other, we can’t do by ourselves.

5.    Rely on The LORD
He gives me, when I rely on Him:
  • Peace
  • Hope
  • Wisdom
  • Courage
  • Strength

6.     Refuse to be Discouraged
7.     Reach out to Others
  • We start helping others, GOD will start seeing us.

We are bless to be blessing ~

评分

ubiquitous + 5 谢谢分享

父之天国

身有再累
心有再累
仰望天父
敬拜
倾诉
必保守
必眷顾
心系父国
永恒不变
喜乐天国

从没有袮到有袮~

没有袮 就像没有水的鱼般 等待末日降临
没有袮 就像没有味道盐般 调下却淡无味
没有袮 就像没有人生目的 活如行尸走肉

袮 是前进动力 陪伴我身边
袮 是甘甜泉水 充满我内心
袮 是心灵慰藉 安抚我伤口

Happy Birthday to FMC ~

今天崇拜刚刚好是教会的43岁生日,很开心~

拍了些照片与大家分享~

节目简介~

好歌呈现的班底~

我那唱歌很棒的姐妹~

还有生日蛋糕和杂志~

评分

ubiquitous + 2 谢谢分享

感謝主

感謝主
讓我認識你
您是全能的神
一直仰望我

在姐妹家看到一句名言

do your best,god will do the rest

我常常把此名句記在我心底
時時提醒自己做到最好

謝謝你讓我在心情跌到谷底的時候
讓我找到出路

主 我愛你

我的情人~

有人比喻把袮当成情人般的看待

是的,袮对我的爱就像情人般的~无微不至
袮,懂我的心、呵护我、保守我、应允我、爱着我
对袮的仰慕、敬慕、日与剧增,已经到了不能自拔的地步~
我已经阵阵的爱上袮了。。。

主啊 谢谢袮的不离不弃
主啊 谢谢袮的耐性教诲
主啊 谢谢袮赐予富足心

主啊 我爱袮 ~

[quote]原帖由 常想不思 于 29-6-2009 01:38 PM 发表
28.06.09 - 崇拜所悟

还有之前的另外两章都是同一本书吗?
请问常想不思,这本书的书名…
我好喜欢哦~
我也好想拥有一本慢慢研读…
你快给我介绍嘛~
拜托你了~

愿主与你的心灵常在~

回复 297# FeliCia 的帖子

你好~

我出席周末的崇拜时,都有做笔记的习惯。

28.06.09 - 崇拜所悟之You Can Rebuild Your Life是在那天的崇拜天,我所领悟的神的话语。
我放上来的目的是希望和各位弟兄姐妹们分享,这是一个很棒的领悟。尤其,当教会出现种种矛盾时,我们应该重新的问自己,神的话,我们都忘记了吗?
让我最铭记在心的是以下这句~

5.    Rely on The LORD
He gives me, when I rely on Him:

• Peace
  • Hope
  • Wisdom
  • Courage
  • Strength

我们应该凡是信靠主。。。

至于另外两章的书名…应该是《What on Earth Am I Here For?》之《Purpose Driven Life》吧?

不思与你共勉之~

回复 291# 常想不思 的帖子

We live in broken planet.We need encouragement but not explanation.
Instead of asking ‘Why’, we should ask ‘What should I do?’

说得好。 有太多的人活在怨恨与苦毒的过去之中, 成天只会指责埋怨, 或逃避现实。 忽略了其实本身也应该做些什么。

Resisit bitterness, help each other, and trusting God. 你我的人生将会更加美好。

回复 299# PeterTan 的帖子

这都是神要看到的,不多,就一个字足以掩盖所有的缺陷。。。

那就是祂赐给我们的 ~

~ 爱 ~

谢谢不思~

读了你们的分享…那么精彩动人的…我也忍不住想插进来给大家讲讲我刚接触教会的故事…
    回想起从前的我,和现在的差距真的好大。我该先简单的自我介绍一下…第一次到圣堂去应该是8年前的事了,而我是在四年多前接受洗礼的。回头想想,这一路走来还真是不容易啊…
    自小在个不健康的家庭长大,我因而变得自卑又自闭。从小就不爱参与人群,更讨厌跟人讲话。喜欢一个人静静的坐在角落,偷偷看着其他人热闹嬉戏。上了小学也一样,总爱故意远离人群。说了你们可能都不信,同班了半年坐在我旁边的女生叫什么名字我都不知道。我是特意不去记他们的名字,总觉得喜欢一个人静静的,不要有人来烦我最好。那时,我最讨厌的就是每年开学的第一天,几乎每一堂课的老师走进来都不上课,然后要同学们一位一位站起来大大声的向全班同学自我介绍。我最讨厌了,可是却逃不掉。问我讨厌什么,我也不知道。不过有种感觉倒是很清晰…每当我喊我自己的名字,或是听见别人喊我的名字的时候就会觉得很恶心。就是不喜欢自己的名字,更讨厌自己的姓氏。
    在我很小的时候,母亲忍受不了父亲经常的暴力行为,带着妹妹搬回娘家住了。留下我…每天面对恐怖的妖魔,有时一天被他虐打好几轮…说不下去了…
    我的心里充满恨,恨了足足二十几年才得到解脱。感谢天主的招唤,使我的心灵温暖了,实实在在的获得丛生的机会,幸而不让我含恨致死。

×对不起,故事暂时说到这里,回头再给大家继续…
      祝大家平安~

评分

ubiquitous + 2 谢谢分享